Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit mondotok erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit mondotok erre?

Figyelt kérdés

El tudnátok képzelni egy olyan haversági viszonyt velem, amiben nem kell, hogy szex legyen?

Csak mondjuk csomószor lógnánk együtt, csinálnánk ez-azt, de egyáltalán nem szexre menne a dolog? Csak, hogy legyen kivel lógni? Fura ez? Vagy hihetetlen?

2_ éves srác

2013. máj. 29. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem is ismerlek, így nem tudom elképzelni. Az erőltetett dolgokat meg nem szeretem. Nem lógok együtt valakivel, aki csak azért lóg velem, hogy ne legyen egyedül. Az ilyen érdekkapcsolat.
2013. máj. 29. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy veled-e, de persze, el tudok képzelni fiú-lány barátságot :D 19/L
2013. máj. 29. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2 éves sráccal nem lógok, az még nem is szobatiszta!
2013. máj. 29. 22:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Én csak szabadidő eltöltésére gondoltam. Ping-pong, séta, bringázás, ilyesmik. Semmi rossz indulat nincs bennem kedves első. De megértem, ha ezen az oldalon gyanakodsz.
 5/6 A kérdező kommentje:
Huszon....éves srác
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért ne? Attól, hogy ellenkező neműek vagyunk, még nem kell, hogy bármi szexuális legyen köztünk.
2013. máj. 29. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!