Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lányok/fiúk, akik nem fogyaszt...

Lányok/fiúk, akik nem fogyasztotok alkoholt, titeket is piszkálnak vele, mit mondotok ilyenkor?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok és 2 éve már, hogy nem iszom alkoholt. Egyszerűen nem szeretem. Így is eljárok persze bulizgatni, ide-oda, de jobb érzés hogy tudom reggel mindenféle probléma nélkül fel tudok kelni tudom magam kontorlálni, észnél vagyok..stb A probléma csak az, hogy kezd az idegeimre menni, a haverjaim, rokonaim folytonos unszolása.. Szúrkálódása, hogy igyak már. csak azért is kitöltik én pedig félrerakom..stb Ti hogyan kezelitek az ilyen helyzetet? Én már próbáltam érvelni, hogy miért nem. Mondtam szépen, csúnyán, de egyszerűen mintha a falnak beszélnék. Nem értem miért kell ráerőltetni az emberre.(Volt olyan rokonom, aki egyenesen megsértődött, hogy nem ittam a szülinapi buliján. Pedig felnőtt emberek)
2012. febr. 26. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az a tapasztalatom, hogy az idősebbek kevésbé értik meg mint a 20as korosztály, hogy nem iszom.

Ha értelmesebbek megértik, hogy nem kérsz, vagy egyszerűen azt mondod, hogy gyógyszert kell most szedned és tilos mellette inni, illetve ott a "ne tölts mert még van a poharamban" este is.

2012. febr. 26. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
este=esete
2012. febr. 26. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
18 vagyok sosem ittam túl sok alkoholt max sört abból is csak 1-2t max.én azt szoktam mondani ha nagyon "erőltetik" hogy bocsi antialkoholista vagyok. ezen általában nevetnek 1 jót és békénhagynak utána.
2012. febr. 27. 02:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Együtt érzek a kérdezővel. Én sem iszok alkoholt mégis én vagyok folyton hülyének nézve meg kiröhögve. Az ilyet nehéz kezelni, én általában magamba erőltetek valamennyit a piából, hogy békén hagyjanak. Nem értem, miért kell ezt ennyire ráerőszakolni valakire. Én sosem ütöm ki a kezükből a poharat, hogy márpedig én nem iszok, úgyhogy Ti se! :/
2012. febr. 27. 11:10
 5/6 gtgunár válasza:
Nekem még nem is lehetne alkoholt inni (14/F) és ennek ellenére megsértődnek, amikor nem fogadom el.
2012. márc. 2. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok és még nem ittam túlzott mértékben alkoholt. Úgy gondolom, hogy nincs szűkségem rá. Nélküle is boldog vagyok és tudok örülni :)
2014. júl. 18. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!