Nem vagyok EU ellenes, sőt, de tényleg, miért piszkálnak minket állandóan?
Ez csak egy példa, ott van még a Malév is, hallottam, hogy más országban (Görögo., Olaszo.) nem meszelték el a nemzeti légit, pedig ugyanúgy támogatta az állam őket, akkor nálunk miért?
Megmagyarázná valaki, vagy adna egy linket olvasni, hogy miért szállt ránk az EU?
"Mert a magyarok, szálkák az EU szemében,a honfoglalás óta."
:D
"Megmagyarázná valaki, hogy miért szállt ránk az EU?"
OV úgy kezdte a kormányzást, hogy a qrvaannyát az IMF-nek meg az EU-nak. Namost ezt nem hagyhatják annyiban, szerintem érthető, én sem hagynám.
Annak idején a politikusok nagyon jól tudhatták, hogy ha belépünk az EU-ba, akkor lesznek nyilván szabályok, amit illik elfogadni.Alkalmazkodni kell, beilleszkedni.És ez most nem tetszik(mellesleg az előző kormánynak is voltak olyan lépései, ami az EU-nak nem tetszett, de azok is magasról tettek az EU véleményére).
< Akkor meg mi a fenének léptünk be??? >
Nekem összességében az a véleményem, hogy nem kellett volna belépni inkább önálló értékeinket kellett volna erősíteni, fejleszteni.
Mert a mostani magyar kormány határozottabban képviseli az ország érdekeit a nyugati érdekekkel szemben.
Ezért "piszkálják". Akkor kellene aggódnod, ha Orbán is francia becsületrendet kapna, mint Medgyessy.
"más országban (Görögo., Olaszo.) nem meszelték el a nemzeti légit"
Hanem csődbement magától. Minek veszteséges cégeket életben tartani? Nincs már szocializmus, mármint elvileg nincs, de sokak fejében még az van.
08:56
"Mert a mostani magyar kormány határozottabban képviseli az ország érdekeit a nyugati érdekekkel szemben. "
Fidesz hatalompolitikai érdekei =/= az ország érdekei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!