Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok ekkora nyomorék?

Miért vagyok ekkora nyomorék?

Figyelt kérdés
Miért eszek akkor is,ha nem vagyok éhes? Miért zabálok? Miért van eleve nagy étvágyam és arra még minek eszek? Gondoltam rászokok a cigire,de ahogy magmat ismerem csak gyarapítanám a függőségeket
2013. jún. 10. 17:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo. Nem "idegelsz" te senkit, csak mindenki taho pa.rasztnak tart majd, ha igy reagalsz a valaszokra.
2013. jún. 10. 17:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Legalább foglalkoznak velem,ha leköpnek az is jobb mintha nem szeret senki és nem akpok semmi törődést.. képtelen vagyok összeszedni magam,nincs miből? hogyan? senkim sincs,se család se senki esetleg páran megsajnálnak ennyi..vernek otthon stb.
2013. jún. 10. 17:39
 13/22 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. jún. 10. 17:40
 14/22 anonim ***** válasza:

Én inkább simogatlak inkább mert nem szeretek köpködni. Meg mert az embereknek igényük van érintésre, erre mindenki vágyik (tudat alatt).

Egyél húst. Ezzel táplálni fogod a testedet és nem fölösleges, szinte használhatatlan anyagokkal zsírosítani.

A lelki gondokat nehéz megoldani, az egészséges táplálkozás (jóllaksz hússal és salátával) 1000x egyszerűbb.

2013. jún. 10. 17:41
 15/22 A kérdező kommentje:
Ez igaz én ismerem magam ha egy kis szeretetet kapok egyből elmúlik a felesleges éhségem,eszembe se jut. De ha nem szórakoztathatom magam legalább egy jós kis édességgel hát már nem tudom minek örülhetnék. Nagyon jó dolog a sport,sportolok is valamennyit nem vagyok nullán,de egy nagy tábla csoki befalása nyugtat meg igazán ja de nem is..a nyugodt,szeretetteljes légkör.
2013. jún. 10. 17:45
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, a válaszaidból kitűnik hogy értelme sincs hogy nap mint nap felébredjél reggel...
2013. jún. 10. 17:49
 17/22 A kérdező kommentje:
nincs sok értelme ez tény...talán jobb is ha meghalok
2013. jún. 10. 17:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Ámen!
2013. jún. 10. 17:54
 19/22 anonim ***** válasza:

Egyél cukormentes édességet. Kakaós-xilites-kókusz sütit, vagy ilyesmit. Egy csomó recept van a neten.

Nem gondolom, hogy a megszokott édességek pótlása egészségesebb alternatívákkal az egészséges életmód alapja, de jobb minta cukros csoki.

Apropó csoki: kakaóvaj/kókuszzsír, eritrit+stevia, kakaópor, olajos magvak, vanília - mentaolaj.. Ennyi, semmi hízást nem okoz, cukormentes.

Alakíts ki/keress szeretetteljes légkört. Keress jó embereket. Nem lehetetlen ám, ha én mint elvetemült tudok kedves lenni (márpedig tudok) akkor körülötted is vannak normális emberek akikkel érdemes összebarátkozni.

2013. jún. 10. 18:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Keress új ismerősőket, menj el olyan helyre ahol csoportban edzenek az emberek (akár kezdők is) és máris meg lesz a normális társaság és máris az edzés ad örömet nem kajálás.
2013. jún. 10. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!