Miért vagyok ekkora nyomorék?
Én inkább simogatlak inkább mert nem szeretek köpködni. Meg mert az embereknek igényük van érintésre, erre mindenki vágyik (tudat alatt).
Egyél húst. Ezzel táplálni fogod a testedet és nem fölösleges, szinte használhatatlan anyagokkal zsírosítani.
A lelki gondokat nehéz megoldani, az egészséges táplálkozás (jóllaksz hússal és salátával) 1000x egyszerűbb.
Egyél cukormentes édességet. Kakaós-xilites-kókusz sütit, vagy ilyesmit. Egy csomó recept van a neten.
Nem gondolom, hogy a megszokott édességek pótlása egészségesebb alternatívákkal az egészséges életmód alapja, de jobb minta cukros csoki.
Apropó csoki: kakaóvaj/kókuszzsír, eritrit+stevia, kakaópor, olajos magvak, vanília - mentaolaj.. Ennyi, semmi hízást nem okoz, cukormentes.
Alakíts ki/keress szeretetteljes légkört. Keress jó embereket. Nem lehetetlen ám, ha én mint elvetemült tudok kedves lenni (márpedig tudok) akkor körülötted is vannak normális emberek akikkel érdemes összebarátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!