Egy hüye nyomorék vagyok és kezdem feladni a harcot. Mit csináljak?
Először is nyugodj meg! Mindenkinek vannak hullámvölgyei, csak tudni kell túllépni rajta. Én elhiszem, hogy neked is menni fog ez. :)
Mit sportolsz, ha szabad kérdeznem? Esetleg nem abba untál bele? Kezdj valami újat! Fuss, biciklizz, ugrálókötelezz, vagy csak egyszerűen dobálj egy tenisz labdát a falhoz. Utóbbi mondjuk nem fogyaszt, de unaloműzőnek is jó, meg stresszlevezetőnek. Óóó, vagy vegyél egy yoyót! Nekem ez vált be, ha ideges vagyok yoyózom. Vagy mostanában akkoris, ha nem... nagyon rá lehet szokni. :)
Amikor elhatározom, hogy fogyózni kezdek, akkor nekem is szoktak ilyen evési kényszereim lenni. Igazából, nem nagyon értem, hogy csak 1 nap, vagy a fogyókúrád végén ettél-e sokat. Mert szerintem egy nap belefér. Mondjuk jó példa lehet a számodra, a tesóm, aki mindenből eszik, csak a legkisebb müzlistányérra cserélte a sajátját, minden étkezés előtt 2 nagy pohár vizet iszik, és egyébként is rengeteg vizet, ráadásul 6 után semmit. Biztos van neked is jó módszered, csak írom, hogy ez is egy bevált módszer. :)
Nos, az életkedved remélem estére, vagy holnapra megjön. Szia! :)
Fú, ez a heti óraszám rengeteg, amit sportolsz. Le a kalappal! Én csak egy átlagban fél órás biciklizésre tudom rávenni magam, hol többre, hol kevesebbre.
A háztartást pedig nem kell ahhoz vezetned, hogy egészségesebben élj. Csupán a pénzed egy részéből, vásárolj gyümölcsöt, zöldséget, müzlit, stb-t, vagy kérd meg, hogy így vásároljanak, és végül mindenki jól jár. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!