Ez lehet hormonzavar? Vagy miert vagyok ilyen nyomorek?
T.Kérdező!
Először is nem vagy nyomorék!Másodszor hormonzavar lehet ugyan,de csak másodlagosan.Első nekifutásra ez úgy tűnik,hogy vegetatív neurosisod van.Magyarul az idegeid túl vannak feszítve,ami ebben az esetben már kóros,hiszen testi tüneteid is vannak,nemcsak lelki.A legfontosabb dolog először is ,hogy próbáld meg kideríteni az okot,hisz anélkül nem igazán fogsz tudni boldogulni.Ha ez megtörtént,akkor már lehet azon gondolkodni,hogy mi a megoldás.Ha netalán ez egyedül nem menne,akkor mindenképpen szakemberre lehet szükséged.Nem kell megijedni,ez természetesen csak átmeneti dolog,senki nem fog idegbetegnek vagy bolondnak nézni,ha egyszer elmész egy pszichiáterhez és egy pszichologushoz tanácsért.Röviden ennyi.Én is segítenék Neked szívesen,csak én épp vizsgáin kellős közepette vagyok.Sok sikert kívánok a problémáid megoldásához! Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!