Terhes vagyok vagy hormonzavaros?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A problémám a következő: 4 év után abbahagytam a fogamzásgátlót, ami nagyon alacsony hormontartalmú volt. az első hónapban gyakran fájt a hasam, a nőgyógyász mindent rendben talált és úgy vélte, hogy a tüszőrepedés az oka. az abbahagyás után nem védekeztünk és 2 nap késéssel meg is jött a mensim. Igaz nem volt erős vérzésem. Most viszont nagyon furcsa dolgokat érzek... Hányinger, haspuffadás, állandó éhségérzet. Csináltam tesztet, ami negatív lett. Bár még nem jött el a menstruációm ideje, úgyhogy lehet ki sem mutatható a terhesség. Lehetséges, hogy 2-3 hetes terhesen ilyeneket érezzek? Terhes lehetek vagy hormonzavaros?2011. nov. 7. 10:07
1/10 anonim válasza:
Hát így nehéz eldönteni, a teszt az utolsó együttlét után 2 héttel mond biztos eredményt szóval ha utoljára 3 hete voltatok együtt akkor max 1 hete lehet beágyazódva rendesen. Csinálj még egyet, ha negatív az is de fennállnak a tünetek akkor nőgyógyásszal is nézesd meg. Attól hogy megjött 2 nap késésre de nem erősen attól lehetsz terhes, bár a fogamzásgátlótól is lehetnek. Azért linkelek neked még tüneteket:
2/10 anonim válasza:
a teszt könnyen lehet fals negatív
menj orvoshoz és kérj vérvizsgálatot terhességre, és egyéb női hormonokra
az megbízhatóan kimutatja ha terhes vagy, vagy ha hormon zavarod van, azt is
3/10 anonim válasza:
uh még túl korai, szal vértesztet kérj
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. azt hiszem kivárom a következő menstruációmat.
2011. nov. 7. 13:16
5/10 A kérdező kommentje:
megnézem a linket, amit kaptam. a pár csepp tejen és a pozitív teszten kívül minden egyezik...
2011. nov. 7. 13:19
6/10 anonim válasza:
A teszt korai volt, szóval terhes is lehetsz. Viszont valószínűbb, hogy a tabletta utóhatása.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát tegnap kiderült, hogy ez nem hormonzavar, hanem baba :)
2011. nov. 18. 04:51
9/10 A kérdező kommentje:
kösziiii
2011. nov. 18. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!