Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ennyire nyomorék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire nyomorék?

Figyelt kérdés
Önbizalmam van, okos vagyok, sportolok is, az alapfokú nyelvvizsgát is letettem, a lánnyal aki tetszik viszont már nem bírok beszélni. Besokkolok amikor látom. Más lánnyal tudok dumálni, vele nem. Miért vagyok ilyen szerencsétlen? 13/F

2013. ápr. 18. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
nyugi kinövöd, sportolj és tanulj tovább
2013. ápr. 18. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
majd ha a valós korodat leirod, majd akkor normális választ fogaz kapni:D
2013. ápr. 18. 21:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Miért ne lehetnék 13 éves?
2013. ápr. 18. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Túlságosan rágörcsölsz az egészre, úgy veszed, mintha óriási nagy tétje lenne az egésznek, ezért leblokkolsz. Próbálj meg lazábban hozzáállni, pont úgy, mint más lányokhoz. Úgy sokkal természetesebb leszel, és az sokkal vonzóbb, hidd el.
2013. ápr. 18. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:

A te korodban ezzel mindenki így van. Nemrég kezdték működésüket a nemi hormonok, és most azt gondoljátok, hogy nagy dolog, meg hogy valami természetfeletti izé a párkapcsolat.

Ennyire nem különleges dolog, de ha szerelmesek vagytok, tényleg képes a rózsaszín felhők fölé repíteni.

Ettől nem vagy nyomorék, teljesen normálisan viselkedsz. Ne aggódj, ki fogod nőni. :D Egyre érettebb leszel, és olyan 6-7 év múlva már igazi férfiként fogsz viselkedni a nőkkel.

17/L

2013. ápr. 18. 21:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 19. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!