Miért vagyok ekkora nyomorék?
Figyelt kérdés
Miért eszek akkor is,ha nem vagyok éhes? Miért zabálok? Miért van eleve nagy étvágyam és arra még minek eszek? Gondoltam rászokok a cigire,de ahogy magmat ismerem csak gyarapítanám a függőségeket2013. jún. 10. 17:14
2/22 anonim válasza:
Az eves az egy jo kis oromforras, nem csoda, ha masokkal egyutt te is rakattantal. Probald meg mashogy "beszerezni" a boldogsagot, pl sport, kreativkodas, baratok, parkapcsolat, kutya-macska, stb.
3/22 anonim válasza:
Az evésben látod az örömöt nálam is így van, most kezdtem el helyesen kajálni viszonylag könnyű volt ráállni, végülis f*sznak sajnáltassam magam, attól nem lesz jobb, csinálni kell attól lesz jobb. Genetika ide vagy oda elhízáson a nyavalygás nem segít.
4/22 anonim válasza:
Meg is magyaráztad magadnak. Akaratgyenge vagy.
5/22 A kérdező kommentje:
anyád az akaratgyenge,mert nem merte felrobbantani a bölcsődet!
Én már fogyóztam volt eredménye,de mivel az egyetlen örömforrás a kajálás ezért nehogymár azt is megvonjam magamtól és elhihetitek elég stresszes szeretet mentes az életem
2013. jún. 10. 17:25
6/22 anonim válasza:
:DDDDD és milyen kis kedves is vagy. Akkor zabálj nyugodtan, és szokj rá a cigire. Véletlenül se menj le egy edzőterembe valamit faragni a csenevész kis testedből, vagy egy-két helyre barátokat szerezni.
7/22 A kérdező kommentje:
TE kis szerencsétlen, szerinted ezek nekem nem jutottak eszembe? dE senki sem szeret és nem nem azért,mert ilyen vagyok hanem a környezetem tett ilyenné,el is határoztam mindenkit idegelni fogok ezt érdemlitek barmok
2013. jún. 10. 17:33
8/22 anonim válasza:
Akkor zabálj... Nem tudom, miért fordulsz azok ellen, akik segíteni akarnak.
9/22 A kérdező kommentje:
mert megoldást keresek a problémámra nem idióta kijelentéseket,tudom,h azért eszek,mert rossz a kedvem,ideges vagyok nem kell megmagyaráznia senkinek az okát,írtam fogyóztam már tehát van kitartásom csak mivel ez az egyetlen örömöm ugynaúgy boldogtalan voltam és mégingerültebb
2013. jún. 10. 17:37
10/22 anonim válasza:
De most komolyan, akkor ez megoldás, hogy elmarsz mindenkit? Sokaknak lenne okuk utálkozni, meg sírni, hogy sz@r az életük. Hidd el, másé se habos torta. De most mit vársz? Ezért vagy akaratgyenge, mert előbb magadat kéne megváltoztatni. Először lelkileg, majd testileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!