Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok ekkora nyomorék?

Miért vagyok ekkora nyomorék?

Figyelt kérdés
Miért eszek akkor is,ha nem vagyok éhes? Miért zabálok? Miért van eleve nagy étvágyam és arra még minek eszek? Gondoltam rászokok a cigire,de ahogy magmat ismerem csak gyarapítanám a függőségeket
2013. jún. 10. 17:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szokj rá a sportra :)
2013. jún. 10. 17:17
 2/22 anonim ***** válasza:
Az eves az egy jo kis oromforras, nem csoda, ha masokkal egyutt te is rakattantal. Probald meg mashogy "beszerezni" a boldogsagot, pl sport, kreativkodas, baratok, parkapcsolat, kutya-macska, stb.
2013. jún. 10. 17:17
 3/22 anonim ***** válasza:
Az evésben látod az örömöt nálam is így van, most kezdtem el helyesen kajálni viszonylag könnyű volt ráállni, végülis f*sznak sajnáltassam magam, attól nem lesz jobb, csinálni kell attól lesz jobb. Genetika ide vagy oda elhízáson a nyavalygás nem segít.
2013. jún. 10. 17:21
 4/22 anonim ***** válasza:
Meg is magyaráztad magadnak. Akaratgyenge vagy.
2013. jún. 10. 17:22
 5/22 A kérdező kommentje:

anyád az akaratgyenge,mert nem merte felrobbantani a bölcsődet!

Én már fogyóztam volt eredménye,de mivel az egyetlen örömforrás a kajálás ezért nehogymár azt is megvonjam magamtól és elhihetitek elég stresszes szeretet mentes az életem

2013. jún. 10. 17:25
 6/22 anonim ***** válasza:
:DDDDD és milyen kis kedves is vagy. Akkor zabálj nyugodtan, és szokj rá a cigire. Véletlenül se menj le egy edzőterembe valamit faragni a csenevész kis testedből, vagy egy-két helyre barátokat szerezni.
2013. jún. 10. 17:30
 7/22 A kérdező kommentje:
TE kis szerencsétlen, szerinted ezek nekem nem jutottak eszembe? dE senki sem szeret és nem nem azért,mert ilyen vagyok hanem a környezetem tett ilyenné,el is határoztam mindenkit idegelni fogok ezt érdemlitek barmok
2013. jún. 10. 17:33
 8/22 anonim ***** válasza:
Akkor zabálj... Nem tudom, miért fordulsz azok ellen, akik segíteni akarnak.
2013. jún. 10. 17:33
 9/22 A kérdező kommentje:
mert megoldást keresek a problémámra nem idióta kijelentéseket,tudom,h azért eszek,mert rossz a kedvem,ideges vagyok nem kell megmagyaráznia senkinek az okát,írtam fogyóztam már tehát van kitartásom csak mivel ez az egyetlen örömöm ugynaúgy boldogtalan voltam és mégingerültebb
2013. jún. 10. 17:37
 10/22 anonim ***** válasza:
De most komolyan, akkor ez megoldás, hogy elmarsz mindenkit? Sokaknak lenne okuk utálkozni, meg sírni, hogy sz@r az életük. Hidd el, másé se habos torta. De most mit vársz? Ezért vagy akaratgyenge, mert előbb magadat kéne megváltoztatni. Először lelkileg, majd testileg.
2013. jún. 10. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!