Mit csináljak, ha rosszul érzem magam a mai kajálástól? Fizikailag és lelkileg is. Hányingerem van, nagyon sokat ettem.
Szülinapozás volt,így muszáj volt legalább egy kicsit ennem szüleim miatt..
Ettem egy kis tál kb 3-4deci paradicsomlevest,délután egy kis tál brassóit,hússal meg uborkasaátát(igyekeztem minél kevesebbet),majd egy szelet sajttortát,mert ne csináld már ezt,egyél már belőle...És ittam egy fél pohár fantát,mert nem érti meg a család,hogy rosszul leszek a szénsavas italoktól,amúgyis csak vizet vagy natúr zöldteát iszom.
Jobb lenne, ha nem innál Fantát, hanem közölnéd, hogy nem, de ha nem értik, akkor se, nem hiszem, hogy erőszakkal lenyomnák a torkodon... Teljesen jogos, hogy nem akarod meginni, innentől nem értem, miért kéne megtenned.
A család sokszor már csak ilyen, velem kvázi családtag veszett már össze azért, mert nem repetáztam a paprikás csirkéből nokedlivel (ahelyett, hogy el lett volna bűvölve. sosem szerettem a csirkét). Ezen valószínűleg nem tudsz változtatni, de bizonyos dolgokhoz én tartanám magam keményen, aztán vagy megszokják, vagy furának tartanak, de az az ő egyéni problémájuk.
Kár hogy nem fogják fel, hogy mennyire megviselhetik ezek az embert.
Igyál citromos vizet és pihenj. Szupergyógymód ilyenre tudtommal nincs. Egyébként Isten éltessen.
Ez nem hogy a "nagyon sokat", de még a "sokat" ettemtől is messze van.
Ki van készülve a gyomrod a túlzásba vitt nem evéstől, és nem tud már megbirkózni egy kisebb adag, de normális kajával sem.
A fantával egyetértek, az jó, hogy nem iszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!