Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyire helyes étrend?

Ez mennyire helyes étrend?

Figyelt kérdés

Reggeli: egy szelet vajas rozskenyér + 2-3 szelet csirkemellsonka + 1dl tej

Ebéd: csirkesaláta (100gramm csirkemellből vagy combból áll +1paradicsom,1lilahagyma, és pár salátalevél)

Délután már csak zöldség, vagy gyümölcs. Ma például csináltam itthon 2 almából almalevet.

Ezek mellett figyelek arra, hogy napi min. 1,5liter vizet megigyak.

Kenyeret egyébként csak heti 1-2szer eszek, akkor is csak 1szeletet. Reggelire főként főtt tojást vagy "kézműves" joghurtot eszek.

A cukrokat, zsiradékokat próbálom elkerülni, de ha nagyon kívánom, akkor próbálok ügyelni arra, hogy délelőtt egyem meg. A húst olyan sütőben sütöm, amihez nem kell olajat adni, így a zsiradékmennyiséget pl. a tejből viszem be.

Nem értek ezekhez a dolgokhoz annyira, csak azt próbálom az interneten szerzett információimat hasznosítani.

Eddig 22kg-t fogytam, de akkor nagyon drasztikus voltam magamhoz. Még 15kg felesleg van rajtam, de itt már próbálom a helyes életvitelt beállítani, amit a későbbiekben is folytathatok hosszútávon.

2013. jún. 8. 18:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Inkább megiszom egy másik emlős tejét (ami ugye napi színten újra termelődik), minthogy megegyem a több hónapos, döglött húsát...
2013. jún. 19. 11:29
 22/24 anonim ***** válasza:

Nyami. Döghús <3

fokhagymával és sóval

2013. jún. 19. 11:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Ennek a Tápinak tutira voltak már korábban is regisztrációi Szatén és egyéb nevek alatt... Legalábbis azok is ilyen baromságokat írtak, ugyanilyen stílusban...
2013. jún. 20. 09:29
 24/24 anonim ***** válasza:

Szatén nem.

Egyébként nem írok baromságot. Az élő állat is ehető, de hagyományosan már ölés után fogyasztjuk. TÁN VITATOD?

2013. jún. 20. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!