Ez mennyire helyes étrend?
Reggeli: egy szelet vajas rozskenyér + 2-3 szelet csirkemellsonka + 1dl tej
Ebéd: csirkesaláta (100gramm csirkemellből vagy combból áll +1paradicsom,1lilahagyma, és pár salátalevél)
Délután már csak zöldség, vagy gyümölcs. Ma például csináltam itthon 2 almából almalevet.
Ezek mellett figyelek arra, hogy napi min. 1,5liter vizet megigyak.
Kenyeret egyébként csak heti 1-2szer eszek, akkor is csak 1szeletet. Reggelire főként főtt tojást vagy "kézműves" joghurtot eszek.
A cukrokat, zsiradékokat próbálom elkerülni, de ha nagyon kívánom, akkor próbálok ügyelni arra, hogy délelőtt egyem meg. A húst olyan sütőben sütöm, amihez nem kell olajat adni, így a zsiradékmennyiséget pl. a tejből viszem be.
Nem értek ezekhez a dolgokhoz annyira, csak azt próbálom az interneten szerzett információimat hasznosítani.
Eddig 22kg-t fogytam, de akkor nagyon drasztikus voltam magamhoz. Még 15kg felesleg van rajtam, de itt már próbálom a helyes életvitelt beállítani, amit a későbbiekben is folytathatok hosszútávon.
Nyami. Döghús <3
fokhagymával és sóval
Szatén nem.
Egyébként nem írok baromságot. Az élő állat is ehető, de hagyományosan már ölés után fogyasztjuk. TÁN VITATOD?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!