Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valami jó gyakorlat hasizom...

Valami jó gyakorlat hasizom erősitésére?

Figyelt kérdés

Nincs nagy hasam(mindenki azt mondja hogy normális a testalakom,de serintem lenne még mit javitani rajta...)olyan gyakorlatot szeretnék amit otthon tudok csinálni és izmos "kockahasam":D lessz tőle.(felülést nem csinálhatok a hátam végett.)

Szerintetek,hogyha minden nap este 6 elött eszek,minden nap gyógytornázok és csoki helyett joghurtot meg müzlit eszek(gyümölcsöt is eszek majd,de azt eddigis minden nap ettem)ugy le birok fogyni?Ja amugy még járok edzésre is(sajnos télen csak heti 2 alkalommal de nyáron már heti 3-4-5alkalommal is lessz!

Válaszokat elöre is köszi!!!:))))

13l

2012. ápr. 19. 18:05
 1/2 anonim válasza:

A felüléssel ne törődj, az amúgy sem csinál sokat a hasizmoddal. A hasprés sokkal hatékonyabb. Amúgy a legjobb hasizom fejlesztő a bicikli és a híd. Csak nem tudom, magyarul pontosan hogyan nevezik. Szerintem írd be a Google keresőbe az angol nevüket: crunch, air bike, ab plank, jack knife, V-up és nézd meg a videókat. Ezek nagyon hatékonyak és nem kell hozzá semmi, legfeljebb egy szőnyeg, hogy ne fáljon a hátad. A bicska (jack knife) és a V-up lehet, hogy nem a legjobb ötlet, ha problémás a hátad. De a fordított híd például kitűnő az egyensúlyra is.

A fogyásra a legjobb a kardió edzés, futás, bicajozás, úszás vagy csoportsport amiben sok a sprint. Nem tudom, mit edzel, de lehet hogy annyi is elég. A fő, hogy ilyen korban ne kezdj el valami drasztikus diétát, mert azzal csak tönkreteszed magad. Egyél fehér húst, tojást, mellőzd a zsíros ételeket, szénsavas üdítőket, cukrot,ellenben egyél rizst, teljes-kiörlésű kenyeret, zabpelyhet és tésztát, sok zöldséget. A hat óra utáni koplalás is hülyeség, szerintem csak éhesebb vagy tőle. Nem jó kongó gyomorral aludni menni. Ha vacsora után berágsz egy-két szelet kopasz pirítóst vagy egy tál könnyű salátát, vagy néhány szem mogyorót (a nem sózott vagy csokizott fajtából) attól nem fogsz elhízni. A nem vajazott, cukrozott popcornban is kevés a kalória. A fő, hogy rendszeresen mozogj.

Egyébként, még rengeteg időd van kockahasat formálni, ebben a korban szerintem inkább arra koncentrálj, hogy élvezd a sportot amit csinálsz és szórakozz jól. Ez a legfontosabb.

2012. ápr. 21. 14:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!!!!:)))))
2012. ápr. 21. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!