Leszeretnék adni ugy 3-4 kg,180 centi vagyok, és 63 kg. Kérlek, adjatok TANÁCSOKAt hogyan?
Ha adhatok tanácsot, akkor azt tanácsolom, hogy ebből a súlyból már sehogyan ne adj le, a magasságodhoz így is nagyon kevés! Ha elégedetlen vagy az alakoddal tornázz, és formázd, nem kell fogyóznod.
Ha csak nem szeretnél topmodell lenni :).. de az szinte ezzel a súllyal - magassággal is lehetnél..
A BMI-t (Testtömegindex) normálisnak tekintik nőknél 19-24 között,férfiaknál 20-25 között.A Tied 19,4.Ez már amúgy is a normál testsúly alsó határánál van,nem ajánlatos fogynod.
Ha nő vagy,tudnod kell azt is,hogy túl alacsony testsúlynál a menstruáció ingadozik,akár ki is maradhat.
Felesleges a szervezetet állandó "vészhelyzeti" állapotban tartani,energiára szükség van.Az anorexia súlyos betegség!
Ha kövérnek tartod magadat ilyen súllyal,az nem egészséges testképről árulkodik,ebben az esetben jobb,ha pszichológushoz fordulsz.
Bocs,hogy ilyen "kioktató" tanácsokkal árasztalak el,mikor fogyókúrás javaslatokat várnál,de az egészség
szerintem fontosabb a trendi külsőnél.
Hova akarsz ebből leadni??
inkább fel kéne szedni egy-két kilót!
Én az evezést ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!