Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszeretnék vele feküdni de nem merem említeni neki. sztem ő is szeretné. De nem tudom biztosra:S mit tegyek? Szeretnék baráti tanácsokat tőletek.
Elég nehéz úgy baráti tanácsokat adni, hogy nem ismerjük egymást... De azért megpróbálom :)
Szerintem ha már több mint egy éve ismeritek egymást, akkor itt az ideje, hogy lassan ő kezdeményezzen. Ha nem mered említeni neki, akkor kénytelen leszel kivárni, amíg ez megtörténik, mert a srác biztosnem gondolatolvasó. Esetleg apró utalásokat tehetsz rá, hogy lassan előrébb kéne lépni a kapcsolatotokban. Pl, ez most hülyeségnek fog tűnni, de barátnőmnek bejött, hogy a barátjával ment vásárolni, és a boltban elég feltűnően nézegette az óvszeres polcokat :D
Nagyon aranyos vagy:)
majd kipróbáljuk:P:D kifog rám akarni a pasim:P:D már előre élvezem:D
Ugyanmár óvszeres polc :) nagyon aranyos.
De ha van lehetőséged kettesben lenni, akkor "véletlenül" együtt fürödhettek és akkor már fából kell lennie, hogy ne induljon be legalább a keze feléd...
És ha meglátogat "véletlenül" épp a fürdőből jössz és alig van rajtad valami :) Szóval úgy célozz a dologra, hogy biztosan megértse, de mégse nyomulj. Olyan nőcisen ...
Sok sikert!
ó:) ezek a jókis tippek:P
az őrületbe fogom vinni a fiumat!!
Nagyon köszi:)
Már volt a kérdés, és annyira jó válaszok születtek, hogy többen alig tudták kivárni az estét, amíg hazaér a párjuk!
Miért nem olvasol visza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!