Miért fogyok ettől?
Figyelt kérdés
Mostanában azt vettem észre, hogyha 2-3 napig nem eszek esténként, max 4 körül utoljára, akkor fogyok 1-1,5 kilót. Nem vagyok kövér, szóval azt se mondhatom, hogy a szervezetem onnan vesz el zsírt. 167 centimhez vagyok most 53 kiló. Amúgy semmiben nem változtattam, ugyanúgy eszek csokit, ha megkívánom, és sajnos sportolni sem szoktam, max egy fél óra séta, ami nálam megy. Ezelőtt elkezdtem már hízni, azért álltam le egy kicsit a késői vacsizással, de nem gondoltam, hogy ennyi kajálás mellett még fogyok, én csak az akkori testsúlyomat akartam megtartani. Ez normális? Lehet valami betegség? Bár én csak olyanokról hallottam eddig, amitől hízik az illető, de hogy fogyjon valaki annyitól, hogy nem vacsorázik, arról még nem.2013. jún. 7. 19:55
1/2 anonim válasza:
Nem normális dolog 4 kor enni utoljára. Éhezik a szervezet reggelig, olyan mintha koplalnál. Nem kell estére pacalpörkölt, de azért valamit kell enni.
2/2 A kérdező kommentje:
Mostanában korán szoktam menni aludni (vizsgaidőszak van, korán elfáradok, meg aztán rá lehet fogni valamire, hogy miért ne tanuljak), úgyhogy nem is kívánom később a kaját. Az viszont biztos, hogy a szervezetem nem éhezik mellettem, mert rengeteg kaját magamba tömök napközben, főleg csaj létemre néha én is csodálkozom hogy tudtam ennyit enni.
2013. jún. 7. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!