Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem minden nap sikerül...

Ha nem minden nap sikerül kikerülnöm a "tiltott" kajákat, de betartom, hogy csak 1200 kcal körül eszem, ettől még fogyok fogyni?

Figyelt kérdés
Nem eszem tésztát, olajban sült dolgokat, krumplit és a többi dolgot, cukrot nem használok főzéshez. Ezek nem is hiányoznak, de néha becsúszik édesség és arra jöttem rá, hogy ezt nem szabad teljesen lekortláznom, különben egyszer abba fogom hagyni a diétát és befalom az édességet. Szóval hetente kb. 3-4 nap van, amikor eszem egy kis édességet, de azokon a napokon is csak 1200 kcalt viszek be. Így is fogyhatok?
2010. márc. 2. 18:45
 1/7 A kérdező kommentje:

fogok fogyni * elnézést

Egyébként már 6 kilót fogytam, csak rájöttem, hogy nem tudok úgy élni, hogy semmit nem engedek meg magamnak hosszú távon. Ha teljesen lecsökkentem még ezt is (elveszem a pici édességet), utána szerintem visszajönne minden, mert nem tudnék egy életen át minden édesség mellőzésével táplálkozni, de a kalóriabevitelt azt figyelem.

2010. márc. 2. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Az egyéltalán nem baj, hogy néha eszel tiltott dolgokat is, mert mint nagyon helyesen felismerted, nem élhet az ember egész életében diétán.

Viszont az se jó, ha túl gyakran eszel olyasmit, amitöl könnyen hizol.

Ezért jó, ha hetente-kéthetente megmengedsz magadnak egy "csalónapot" vagy másnéven "bünözést", amikor eszel a tiltott ételekböl is, csak mértékkel. Minden nap, vagy minden másnap azért nem optimális, kivéve, ha meg tudod állni, hogy CSAK egy kis kocka csokit eszel, vagy valami mást, de csak nagyon keveset. Szerintem jó, ha ezeket a kilengéseket felirod, akkor jobban tudod kontrollálni, hogy mennyit is fogyasztasz ezekböl.

2010. márc. 2. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos így is vissza fog jönni. Nem a kis édesség miatt, hanem mert tartósan nem lehet 1200 kalórián élni, mert belebetegszik az ember. Amint normálisan étkezel megint (felemeled 1500-ra, ami szintén nem sok), máris hízni kezdesz.
2010. márc. 2. 21:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak, ha már sehogy sem jó?? Akkor mi a jó módszer?
2010. márc. 2. 21:41
 5/7 Daemia ***** válasza:

Mozgás nélkül nem fogsz tartósan lefogyni! Egyik diéta sem ér semmit, ha nem mozogsz mellette!

Olvasd el ezt! Működik! De csak ha betartod!

[link]

2010. márc. 3. 02:33
 6/7 A kérdező kommentje:
De még szoptatok, így nem edzhetek!
2010. márc. 3. 02:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt leirtam, hogy én hogy fogytam/fogyok, olvasd át:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__69..

Ezeket a mozgásokat te is tudod minden gond nélkül csinálni szoptatás mellett is, a babának is jót tesz, ha MINDEN NAP sétálsz vele kinnt a szabadban (Ha normálisan felöltözteted, akkor nem fog megfázni söt sokkal ellenállóbb lesz.)

Az egyébként tévedés, hogy szoptatás alatt nem lehet mozogni, csak túlzásba nem szabad vinni.

Ha gondolod, irj privát, ha tudok, segitek.

2010. márc. 3. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!