Ettől is fogyok? Jó lesz így?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,eddig kb. ez volt az étendem: regglit ,tízórait kihagytam. Suli után kb. fél 2kor ebédeltem,akkor nem volt elég a rendes főtt kaja,még megettem hozzá pudingot esteleg 1 tábla coskit avgy chipset,még 1 szendvicset, majd délután ettem vmi joghurtot vagy akármit,össze.vissza, este epdig szintén vmi egészségtelen cukros vacak és akér 2-3 szendvicset is benyomtam:S Ha mostantól rendszeresen eszek 5ször egy nap ,de pont annyit amennyi szükséges ! és eljárok sportolni akkor is fogyok? Próbálkoztam,hogy keveset eszek,de akkor remegtem ,szédültem erőtlen voltam. Mostantól próbálok elszokni a rengeteg egészségtelen szarról,és helyette gyümölcsöt,zöldséget enni,mert eddig nem igazán ettem. Fokozatosan leszoktatom magam minden szar kajáról. Így fogyni fogok?( 7-8kg feleslegem van)2011. jún. 15. 21:58
1/2 anonim válasza:
Igen! Ha tényleg figyelsz arra, hogy ne egyél többet a kelleténél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!