így is fogyhatok?
Figyelt kérdés
sikeresen beleléptem egy szögbe ugyhogy most futni még nem tudok elmenni egy darabig az uszástól meg félek hogy elfertőzödik.. de itthoni videókat tudnék csinálni annyit azért kibirok.. cardio-ra gondoltam minden hétköznap fél vagy egy órát meg persze figyelem a kalóriákat kaloriabázison.. igy is sikerülhet a fogyás ha csak itthon tornázok? csak 4-5 kilótól szeretnék megszabadulni.. köszi előre is:)2013. jún. 6. 14:43
1/3 anonim válasza:
Természetesen működhet ha tényleg megvan az a fél/1 óra intenzív mozgás és mellette normálisan étkezel, azaz se nem koplalsz, se nem állsz neki este nassolgatni. Az meg ilyen szempontból mindegy, hogy milyen gyakorlatokat vagy hol végzel, a lényeg, hogy rendszeren mozogj.
2/3 anonim válasza:
Figyelj az étrendre, én csináltam itthon kardió videókat, van hogy nehezebb mint a futás.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ figyelek az étkezésre is:) utolsó: én is éreztem már ugy hogy jobban lefárasztott mint a futás csak ugy hallottam azzal több kalóriát égetek:/
2013. jún. 6. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!