Hogyan fogyhatok le 2 hét alatt 3-5 kg-t?
Szerintem 2 hét alatt nem lehet ennyit, 3-4 hét kell, mire az anyagcsere átáll.
De egyébként: max. 1000 kalóriát vigyél be egy nap, Norbi szabályai szerint (pl. szénhidrát csak délig, este már csak zöldség-gyümölcs) és heti legalább 3x-4x mozogj 1 órát intenzíven.
Nagyon hamar felejtsd el a versenyfogyást, a diétákat.. kalóriamegvonást.
Ezeket nem értelmes embereknek, a kalóriamegvonást meg nem gyerekeknek találták ki. Ne kezdd el tönkretenni magad. Ne egyél semmi cukros, lisztes, tejes kaját (maradnak a zöldségek, húsok, gombák, minimális gyümölcs) és fogyni fogsz. De ha 14 év alatt 58 kilós lettél, ne akarj 2 hét alatt rögtön 3 kilótól megszabadulni. A fogyásnak folyamata van, nem történik csak úgy hirtelen. Ahogy a hízáshoz, ehhez is idő kell. Ne hizlald magad (írtam miket ne egyél) és szépen elkezdesz fogyni. Tényleg fontos egyébként, mert ami kajákkal ekkorára hizlaltad magad azok az egészségedet is szét fogják csapni idővel. Én ezt nem most a kérdésed kiírásakor, de egy évvel ezelőtt is elmondtam volna, persze hogy nagyon fontos.
Nem 2 hét alatt változik meg az alakunk, amiért éveken át dolgoztál.
Optikai tuningolni lehet: nem eszel puffasztó kaját, minél kevesebb szénhidrát - annál kevesebb megkötött víz lesz a testedben, de ezek csak látszat dolgok 2 hét alatt.
Tanuld meg ezzel a leckével, hogy MINDIG tartsd szem előtt az egészségedet. A kinézet csak egy ehhez kapcsolódó dolog. Nem azért eszel jól és edzel, hogy csinos legyél de következik hogy a jól eszel és edzel, akkor csinos leszel. De nem 2 hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!