Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ettől fogyhatok?

Ettől fogyhatok?

Figyelt kérdés
Naponta 800 kcal-t fogyasztok,200-300-at guggolok, 5 kilós súlyzóval emelek minden nap 5-10 percet és 100 felűlést csinálok.Ha esetleg tudtok jobb edzést amit otthon csinálhatok akkor szívesen fogadom az ötleteket. Le kéne adnom minimum 10 kilót az egészségem miatt is.(166 cm, 78 kg. és lány vagyok)

2013. jún. 2. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze, fogyhatsz.

Meg pórul is járhatsz, lásd ő http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__44..

Csökkented csökkented a kalória beviteledet, azt hiszed hogy a tested majd ehhez nem alkalmazkodik, kevesebb és kevesebb tápanyaghoz jutsz hozzá és mi lesz a vége?

A karcsú, erős test az egészséges test, az egészséget hátráltató életmóddal (nálad a koplalás, alapanyagcsere alatti kalória bevitel) hogyan eredményezne szép, egészséges testet? Sehogy, nagyon nem ajánlott ez az út.

Ha kalóriakontrollt akarsz, akkor értelmes mennyiséget szabj meg, alighanem a 800 kcal kétszerese is mehet.

De fölösleges, ha jó minőségű ételeket ettél volna most sem lennél 78 kiló. Változtass! :) Ne csak az edzést kezdd el, hanem normális ételt egyél! Ha segítség kell, szólsz.

2013. jún. 2. 12:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Változtattam már fél éve az étrendemen. Kivontam minden egészségtelen ételt mit pl.: chips,magas zsírtartalmú ételek, sok nasi...stb. a fehér rizs helyett is barna rizst eszek, és a húsokból is általában a csirkemellet. Inni csak vizet iszok, vagy havonta párszor teát főzök.Igazából 84 kilóról indultam és valahogyan megálltam itt a 78-79 között ingázva. Mit javasolnál most?Milyen edzést vagy bármit? Mindent megtennék hogy leadjam ezt a fölösleges súlyt mindegy mennyi idő szükséges.
2013. jún. 2. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Világos. Félrevezettek.

Kevés zsírt eszel, közben pedig barna rizst eszel. A rizs (keményítő) segít hízni, tehát érthető ha nehezen fogysz vele. Rizs helyett több zöldséget és zsírt lehetne fogyasztani. Csirkemell.. bármely más hús is táplálék, a rizs viszont alig-alig.

Az edzésed jó.. 200-300 guggolás és a többi. Ha felülést csinálsz, hátizom erősítést is végezz.. de ezek csak apróságok.

2013. jún. 2. 13:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Sok zöldséget és gyümölcsöt eszek és mikor éhes vagyok akkor általában sokat iszok mert van mikor összekeverem a szomjúságot az éhséggel.A rizst pedig helyettesíteni fogom akkor salátával.
2013. jún. 2. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó gondolat. És ne koplalj. Nem vagyok oda a kalóriaszámolásért, de ha csak 800 kcal jön össze, akkor több zsírral a kalóriabeviteleden is emelj (olajos magvak, zöldségek-hús több zsiradékkal). Ez fontos, tápanyagokkal működünk.
2013. jún. 2. 15:02
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a segítségért:)
2013. jún. 2. 15:05
 7/7 Szív10 válasza:
Ha sportolsz, akkor a 800kcal édes kevés, arra jó, hogy az izom amit felszednél az edzésen azt "eszi" majd a szervezeted. Eddzél rendesen, futás,bicikli is legyen benne, magában a guggolás, felülés nagyon kevés. Én a statikus mozgást sem erőltetném, próbáld ki a TRX-et.
2013. jún. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!