Hogy hitessem el magammal, hogy nem vagyok kövér? 13/l
Nézd meg ezt a nőt: [link]
Gyönyörű, formás, van csípője, melles, feneke... egyszóval a másodlagos nemi jellegek amik megkülönböztetik a férfitól.
Most nézd meg ezt a nőt: [link]
az első gondolatom mikor megláttam egy velőscsont volt amire ráégették a húst, és utána napon aszalták egy kicsit. Semmi nőies nincs benne, és a (többségében férfi) divattervezők szexuális beállítottságának köszönhetően a legtöbb női modell szinte már-már férfias, ezért érzik magukat a nők dagadtnak, akkor is ha egyáltalán nem azok.
Nyugodj meg, 170 cm-hez bőven tökéletes az a 60 kg. Szekálni meg nem a súlyod miatt szekálnak, hanem mert látják hogy félénk vagy, így kihasználnak és levezetik rajtad a feszültséget. Ha látják hogy "jó alany" vagy aki nem szól vissza, akkor úgyis találnak valamit... sz.rd le azt a pár gebe libát és érezd jól magad, most vagy fiatal ;)
Elsőnek is - tiltsd ki az életedből a mérleges. Totál fölösleges, csak rohadt ideges leszel tőle, más értelme nincs.
Aztán, felejtsd el vele együtt a centit is. Ugyanannyira nincs értelme, mint a mérlegnek.
Ha ezekkel megvan, akkor kezdj el beiktatni sportot, járj el futni, otthon torna, járj bringával ahová lehet. Mozogj sokat. És ne magaddal foglalkozz.
És amint ezeket a neurotikus marhaságokat kivered a fejedből, észre fogod venni, hogy sokkalta boldogabb vagy - és amint jobban érzed magad a bőrödben, meg fogod látni, hogy máris nem látod magad kövérnek/csúnyának.
Érezd egyszerűen magadat jól, és ne azzal foglalkozz, hogy az aktuális divattrend szerint mikor lennél ideális. A divat úgyis megváltozik két év múlva, és máris más lesz a szépségideál, te meg megint szörnyülködhetsz, hogy megint nem vagy szép. 13 évesen a legfontosabb (na, és később is) hogy érezd magad jól a bőrödben. Attól leszel szép, hogy megvan a kisugárzásod - egy nő nem attól szép, mert x kiló, vagy ekkora vagy akkor a melle/feneke, hanem attól, hogy boldog, árad belőle a nőiesség. És elárulok valamit: a nőiesség érzése teljesen súly, magasság és életkor független. Láttam már túlsúlyosnak számító nőt is, aki annyira életvidám volt, hogy a metrón is utána fordultak az emberek, mert egyszerűen jól nézett ki (holott nem volt egy piszkafa, sőt.) De láttam már saccra 70 éves nénit is, akiből még mindig áradt a kiegyensúlyozott nőiesség, ősz volt már, nem is fiatal - mégis egyenesen gyönyörű volt valahogyan :)
Érezd jól magad - és tojd le, aki piszkál. Mindig, bárhová vetődsz lesz olyan, aki piszkál. Emelkedj felül ezen, és élvezd az életet :)
Túl sok körkörös, eredmény nélküli gondolkodás és túl kevés tudomány. Mindig ebből van a baj..
Hogyan hitessed el magaddal..? Ne higgy.
Gyűlölöd a tested..? Ne érzelmeskedj, légy nyugodt.
A suliban piszkál pár lány? Nyugodt vagy, és figyelmen kívül hagyod jelentéktelen kis játékaikat. Vagy egy intőért cserébe hozzájuk vágsz egy SZÉKET. Abból tanulni fognak. Mondjuk nem gondolom, hogy 13 éves piszkálódó tinilányokat fel kellene pofozni (székekkel), de nézd, te is 13 éves vagy, egyszer megteheted. Ez most olyan félig komoly félig szarkasztikus válasz. Döntsd el hogy mennyire zavarnak, én az ignorálást részesítem előnyben, majd az évek alatt megérted miért.
A továbbiakban pedig: nem eszel cukrot, nem eszel lisztet, nem eszel tejes szemetet. Tökéletes lesz a testsúlyod. Eddz is, akkor az alakod is olyan lesz amilyennek lennie kell.
Azaz azt írtam, hogy a külső tényezőket hagyd figyelmen kívül, közben leírtam hogyan táplálkozz hogy soha az életben ne legyen súlyproblémád, illetve ebből származó egyéb gondod. Fogadd meg, a székdobálást inkább ne.
Pedig a székdobálás tetszett. :)
Köszönöm a válaszokat, kicsit jobban vagyok.
Amúgy kb. annyira vagyok husis mint beyonce, csak persze közel sem nézek ki ilyen jól, meg a hasam is nagyobb.
Neki van pár év előnye, hogy alakítsa a testét és megfelelően egyen/eddzen. Te még fejlődsz, MINDEN előtted áll.
Én csodálattal tekintek a gyerekekre, mert annyi lehetőség van még bennetek.
Ezzel együtt sajnálom, hogy nagy részetek infarktusban fogja végezni, mert rátok erőltetik a megbetegítő életmódot, táplálkozást.
Akkora veszteség.. talán te majd figyelni fogsz magadra, hiszen ez az igény már most is ott lappang benned.
Az életben lesz ilyen. Amikor te leszel kimondottan jó testű nő, akkor is lesz ami elbizonytalanít majd.
Ezért javaslom én mindig, hogy az egészséges életvezetés mellett egy nyugodt belsőt is teremteni kell.
Mindkettőhöz fiatal vagy még, de idővel elérheted mindkettőt, és akkor a te kisugárzásod fogja vonzani az embereket. De lehet addigra ez már nem is lesz olyan fontos a szemedben.. :)
Most barátkozz azokkal akik arra érdemesek, egyél sok zöldséget, húst, gyümölcsöt - édességek és kenyér, tészta helyett, járj el rendszeresen edzeni. Keresd meg azt ami most boldoggá tehet, közben mindig dolgozz azon hogy egészséges legyél - de persze nem kényszeresen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!