Hogy kéne ennem? Milyen időközönként, és mit?
nagyon szertnék leadni legalább 10-15 kilót. már sok dolgot kipróbáltam de nem nagyon volt hozzá kitartásom/akaraterőm.
most 1hónapja nem csinálok semmi diétát, és szerintem most megint híztam. a gond szerintem azzal van hogy nem rendszeresen eszek (reggeli nincs, 3kor hazaérek a suliból, benyomok 3-4 zsömlét, az kitart este 9ig akkor még 2 zsömle kb ez van hétköznaponként). mivel most itt a nyár, normális időközönként eszek, és valami normálisat. koplalni képtelen vagyok és nehezen vetemedek rá olyan kajákra amit nem szeretek. (189cm 90-91kg 17éves F)
Igazad lehet, a rendszertelen evés. Mondjuk nemtom, régen rendszeresen ettek az emberek? Merthogy elhízottak nem voltak.
Nem kéne inkább azt a 3-4 zsömlét átgondolni így elhízás szempontjából, hogy miért is eszed? :-"
Szendvics, zab meg humusz?
És ez miben más mint az elhízott magyar táplálkozása? A nagyon nagyon kis mennyiségben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!