Mit lehet még ennem?
Jelenleg 800 kalórai körül mozog a napi bevitelem. És tudom, hogy ez kevés, de mit ehetnék még? Egyszerűen csak a szénhidrát bevitelemet tudnám növelni.
Eszek: húst és zöldségeket, naponta 1-2-3 almát vagy bármi gyümölcsöt, heti 1-2 alkalommal zsírszegény tejben főzött zabkását, 1-2 szelet wasa kenyeret, eszek tojást és halat is. Néha egy zsírszegény joghurtot vagy túrót.
Mit ehetnék még?
Azt a tanácsot kaptam, hogy növeljem a mennyiséget, de én nem bírok többet enni, reggel így is küzdök magammal, mert tudom, hogy kell reggelizni, de nem szívesen eszek. Napi 4 étkezésem van, és 2 karalábé rágcsálásom.
Ilyen problémám sose lenne. Zsírból durván könnyű bevinni plusz kalóriát, ott vannak pl. az olajos magvak.
De mivel Te eleve zsírszegény cuccokat eszel, nem látom az igyekezetet, hogy plusz kalóriát akarnál bevinni olyan nagyon. A szénhidráton nem emelnék a helyedben, a fehérjebeviteledet nem tudom, mennyi, de abból sem egyszerű sokat enni... De olajos magból nagyon, nagyon könnyű. S még finomak és hasznosak is roppantul.
800 kalóriával tuti hiányod van valamiből, arra kéne rájönni, hogy miből.
Nem szeretem a zsírt, nem szeretem a zsíros ételeket. Az olajos magvak jó ötlet, de abból sem tudok megenni egy nap 400 kalóriát.
Zsíros ételekből, az oldalas és a csülök, amit szeretek, de azt nem lehet minden nap enni, amúgy is rá unnék.
Csak tudod rettegek attól, hogy jojo-ba keveredem, vagy bármi bajom lesz az alacsony kalória érték miatt.
De ma sem ettem szinte semmit csak zöldséget, sonkát. De éhes sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!