Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit jelent számotokra az...

Mit jelent számotokra az életmódváltás? Miben változott az életmódotok?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 07:45
 1/3 anonim ***** válasza:
nem zabálok,csak normálisan eszek,
2013. jún. 3. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam még folyamatban van a dolog, de amit eddig elértem:

- Rendszeresen étkezem, naponta 5 alkalommal eszek kevesebb adagot.

- Több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, a megfelelő fehérje bevitelre próbálok minél jobban odafigyelni. A szénhidrátokat jobban megválasztom, nem eszek péksütiket (régen imádtam őket), inkább tk. kenyeret, zabpelyhet, csökkentett szénhidráttartalmú kenyeret eszek.

- Naponta 2-2,5 l vizet iszok. Emellett néha teát (zöld borsmenta teát ízesítés nélkül) vagy frissen facsart gyümölcslevet iszok (én csinálom). Üdítőket nem igazán iszok, főleg nem szénsavasat.

- A bolti nasikat elhagytam, sütit is sokkal kevesebbet eszek, azt is ritkán.

- Rendszeresen tornázom itthon.

Persze van még mit javítani az életmódomon, lehetne sokkal egészségesebb is az étkezésem stb. De egyenlőre ez is nagy eredmény, és örülök ennek. Tartom a szintet, aztán majd lépkedek tovább előre a helyes irányba. A közérzetem, hangulatom már most sokkal jobb, úgyhogy megéri a dolog úgy érzem. :)

2013. jún. 3. 11:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Paleo életmódot jelent:)
2013. jún. 3. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!