Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet úgy fogyni, hogy nem...

Lehet úgy fogyni, hogy nem eszel kenyeret, meg sok lisztes dolgokat, tésztát, és minimálisra csökkented a cukrosat is, viszont nem igazán tornázol?

Figyelt kérdés
Ezek mellett sok zöldséget, gyümölcsöt és tejtermékeket (természetesen minnél kevesebb zsírtartalommal) eszel.

2013. jún. 2. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet. Én úgy fogytam le 4 kilót egy hónap alatt, hogy az addigi napi 1 liter üdítőt lecseréltem vízre, és nem ettem minden nap túró rudit, csak heti egyszer. Emellett nem változtattam semmit, a mozgást sem növeltem.
2013. jún. 2. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
igen, ez is segít:) persze mozgással még gyorsabb, de a fogyás 70%-a az étkezésen múlik!
2013. jún. 2. 21:25
 3/10 dieta ***** válasza:
Magában attól ,hogy valamit kihagyunk az étrendünkből nem lehet fogyni. A kalória deficit amitől fogyni lehet és gyümölcsből is túllehet lépni a szervezet kalória igényét.Ezt egyes diétás tanácsok úgy próbálják elkerülni, hogy a gyümölcsök egy részét tiltólistára teszik.Az egészséges étkezés változatos 55-60% szénhidrát 15-20% fehérje lehetőleg fele növényi és fele állati eredetű legyen zsír kevesebb mint 30%. Így a legkisebb az egészségi kockázat veszélye.A szervezetünk az energia nagyobb részét szénhidrát formájában használja fel még akkor is ha főként fehérjét tartalmaz az étrendünk . Ilyenkor a fehérjéből kénytelen szénhidrátot előállítani ez viszont nagyobb káros anyag keletkezéssel jár így túlterheli a veséket ami hosszabb távon vesekárosodást okoz .Az agyunk és még néhány szervünk csak szénhidrát formájában tud energiát felvenni .
2013. jún. 2. 21:36
 4/10 A kérdező kommentje:

Utolsó:

és ha van benne minimális mennyiségű szénhidrát?

Nincs teljesen 0%-san kiiktatva...

2013. jún. 2. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:

#3: Jaja, a sok fehérjéről már hallottam, hogy nem jó, szerencsére a sok zsírra ez nem igaz :) Az is remek energia a testnek, s a zsírgazdag táplálkozás még ki is küszöböli a sok szénhidrát okozta problémákat ;) Sokaknak bejön ez, persze nem vagyunk egyformák.

A kérdésre válaszolva: attól függ. Van, aki ilyen esetben (ami persze nincs egzaktul leírva, de bonyolult is lenne) fogy, van, aki nem.

#4: Nem minimális szénhidrátot eszel, hisz írtad a sok zöldséget és gyümölcsöt... Az elég.

2013. jún. 2. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Paleolit, Atkins táplálkozásnak nézz utána. Lehet úgy fogyni, ahogy írtad!
2013. jún. 2. 22:44
 7/10 dieta ***** válasza:

Mint már írtam az étrend minősége azt befolyásolja menyire egészségesen étkezel a fogyásra nincs hatással.Nem azt írtam ,kevés a szénhidrát egyébként is minden növény szénhidrát.Az arányokon csak az múlik simán fogysz vagy közbe okozol magadnak egy életre szolló egészség károsodást.A világ minden táján elfogadott a hivatalos élelmezéstudományi kutatok körében a táplálkozáspiramis.

[link]

Ez egy a "az egészséges táplálkozás piramis" kereső szóra megjelenő közel harmincezer találatbol.

2013. jún. 3. 07:02
 8/10 anonim ***** válasza:
De sajna olyan világban élünk, hogy ha valami engedélyezett, elfogadott, ajánlott, az még nem jelenti azt, hogy egészséges is. Nagyon sok ember jött rá, hogy ez a táplálkozáspiramis kifejezetten egészségtelen, s nem is lehet egyet ráhúzni minden emberre. Ha az ember nem akar utánaolvasni vagy belezavarodna, legalább figyeljen a saját testére, ha az még normális jelzéseket tud adni.
2013. jún. 3. 09:35
 9/10 anonim válasza:
Nekem sikerült. 1 év, 79 kg-ról 64 és tartom a súlyom. Mindemellett semmit nem mozogtam...
2013. jún. 5. 21:15
 10/10 anonim válasza:
En nem ertem, szerintem merteket kell tartani a kajaval es kesz, ennyi az egesz. En mindeg annyit eszek amennyi jolesik, de nem szoktam sokat enni. Minnel tobbet eszel annal ehesebb leszel es annal tobbet eszel ezert hiznak az emberek. Es neha hagyd hogy egy kicsit ehes legyel, es utanna se edd dugig magad, ha ezt betartod meglatod jo lesz.
2013. jún. 16. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!