Ha minimálisra csökkentem a szénhidrátot, azzal 1hónap alatt mennyit lehetne fogyni?
És ezt tartanám, mint életmódváltás.
Mit gondoltok?
174cm/65kg
(Ne azt mondjátok, h ne fogyjak, stb, hanem a kérdésre válaszoljatok légyszi! Aki tud..)
első voltam. egy nőnek naponta legalább 150 g szénhidrát elfogyasztását igényli a szervezete.
belegondoltál, hogy ha nem eszel szénhidrátot, mit eszel majd helyette? tömény zsírt és fehérjét?!
és ha nem ehetsz szénhidrátot, azt jelenti, nem ehetsz gyümölcsöket, tejtermékeket és zöldségeket sem, mert hogy abban vannak szénhidrátok...
hol lesznek a vitaminok, a rostok, a nyomelemek?
Könyörgöm, " egy nőnek 150 gramm szénhidrátra van szüksége ", HAHA, én tavaly teljesen KIIRTOTTAM a szénhidrátot és 20 kiló fogytam 2 hónap alatt, jujj valyon nagyot tévedtem ? xDDD
Persze nem tagadom, hogy mozogtam, de be ne vedd már, hogyha nem fogasztasz burgonyát meg müzlit akkor nem fogsz ! Hiszen a legnehezebb a szénhidrátot elhagyni és a nehéz dolgoknak mindig van eredményük, nemde ?
Vágj bele és inkább azzal foglalkozz, hogy kibird és nem azzal, hogy hatásos-e. Hatásos, azt garantálom, én 14 éves lány létemre fogytam 75- ről 55-re, kijelenthetem, hogy semmi " szénhidrát hiányra utaló " betegségem nem volt azóta se, talán azért, mert ilyesmi nem is létezik
04-03 21:04
asszem, neked voltaképp fogalmad sincs, mik azok a szénhidrátok. megnyugodtam, mert szinte biztos vagyok abban, hogy NEM voltál szénhidrátmentes diétán...
szénhidrát KELL a szervezet működéséhez, ez elhagyhatatlan!
Nem XDDD HÁHÁ, tévedsz, én kiirtottam szénhidrátokat és ne nyugodj meg, mert sötétben turkálsz és én úúgy élvezem XDDDD
LOL, el sem tudjátok képzelni magatokat szénhidrátok nélkül igaz ? úgy ahogy az én kockás hasimat sem és az egész izomkolosszus testemet, na de adok egy tanácsot kicsinyeim : AGYBÓL JÖN
ODA kell gyúrni, ha elakarjátok hagyni a szénhidrátokat, mert AKARAT és ÖNVÁLLALKOZÁS, nem médiaszenny tanács
Nem várok 100%ot a válaszomra, tudod ? , húsfüggő vagyok és nem gyümölcs, 2 éve Atkins-on élek, nem hiányzik vasárnap délután a csokiszelet és köszönöm remekül vagyok !
Ennyi.
jó van akkor, csókoltatlak téged is és a ragyákat is az arcodon.
csá, elveszítettem az érdeklődésem irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!