Ki kezd neki holnap fogyókurázni és hány kilótól szeretne megszabadulni?
Én is minden héten nekikezdek! :D De most elhatároztam, hogy végigcsinálom! Kb. 5-6 kg-t szeretnék leadni, most 56-57 vagyok.
19/L (162 cm)
Bíztassuk egymást! :D
Rendben van utolsó :)))
hajrá mindenkinek!!!!
Én pár napja kezdtem el újra rendszeresen mozogni, és figyelni az étrendemre. Sajnos az utóbbi időben feljött 4 kiló, bár ismerőseim kb körberögöhnek, hogy nem is látszik, de igazság szerint engem zavar ^^" Egy hónapja voltam kb 46 kiló a 156 centimhez, most vagyok 50. Szóval tényleg nem vészes, de lehetne jobb is a látvány számomra, és eltökéltem, hogy lesz is =) Tegnap lesétáltam 8 km-t, itthon erősítettem, és este elmentünk ismerősömmel kocogni. Kezdetnek azt hiszem jó, csak a kitartásom legyen meg és 1 hónap múlva meglesz az álom alakom =D
Mindenkinek hatalmas hajrá! Űzzük el a lustaságot minél messzebbre! =)
Akkor itt egy motiváló idézet:
“Van egy csomó egészségőrült, aki csak természetes táplálékon él, de nem mozog, és borzalmasan néz ki. Aztán vannak mások, akik mennek, mint a golyó, de csupa szemetet esznek … A mozgás a király. A táplálkozás a királyné. Együtt övék a királyság.” /Jack LaLanne/
Én július 1 el tértem vissza a régi diétámhoz, mert az orvosom pár hónapja javasolt egy másikat de nagyon rossz volt, sokat híztam. Mindet amit az enyémmel előtte leadtam.
Úgyhogy újra kezdem. Persze a betegségeimre továbbra is szedem a gyógyszereimet.
Inkább nem írom le mennyit összesen, mert borzalmas, első körben 50 lenne a cél.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!