Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 és fél éves lánynak 56 kg...

15 és fél éves lánynak 56 kg súly sok 158cm-es magassággal?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 08:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez pont testalkat, zsírarány a testen kérdése. Ha sportos vagy és karcsú, akkor biztos hogy nem sok. Ez csak a tükörben látszik.
2013. jún. 2. 08:24
 2/3 anonim válasza:
én ehhez a magassághoz 42kg vagyok, de tényleg ahogy az első mondja.. mindenkin máshogy oszlik el stb.
2013. jún. 2. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Valóban a test zsír/izom aránytól függ. A kilók önmagukban nem jelentenek semmit.

Kb. ennyivel lehet így is kinézni:

[link]

és így is

[link]

A két személy csupán két kilóban tér el (ugyanahhoz a magassághoz).

Mégse két kilónak tűnik a különbség, igaz?

Ha a tested feszes, tónusos... tehát kellő izomzattal rendelkezel ehhez a magassághoz és súlyhoz, akkor nagyon oké.

Ha hurkás, puha, formátlan, alaktalan és a ruhákból itt-ott kifolyik, akkor már nem olyan oké.

Én ehhez a magassághoz 49-50 vagyok (testzsír 20,5 %). Nekem ez a tökéletes.

15 évesen 44 voltam, s mint valami csontváz. Zörögtek a csontjaim, kiállt minden bordám...

56-58 is voltam valaha... nem voltam épp buldózer, de takargatni kellett a pocakomat, a háj oldalt is kibuggyant a nadrágból... nem éreztem úgy túl jól magam.

2013. jún. 2. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!