Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyukámat,...

Hogy vegyem rá anyukámat, hogy fogyni akarjon? (kb 166 cm magas és 110-120 kg)

Figyelt kérdés

Most lesz 40 éves. Már a szívével is gondok vannak, de nem érdekli az egészsége. Rengeteget dolgozik, emiatt sajnos semmi energiája nincs rá, hogy bármilyen sportba belekezdjen. Az egészséges táplálkozás is hidegen hagyja, és főleg gyorsan elkészíthető, egészségtelen, hízlaló kajákat csinál :S

Amint vége az érettséginek a főzést át tudom vállalni, de ha ő nem akar változtatni, akkor én sem tudok csodát tenni :/

18/L

2013. jún. 2. 03:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

köszi :)

Arra már sikerült rábeszélnem, hogy tartsa magát távol a konyhától...és mivel majd én főzök, a bevásárló listát is én állítom majd össze. Az pedig már sokat segít :)

2013. jún. 9. 02:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Na, ez már fél siker:)
2013. jún. 9. 03:19
 13/18 A kérdező kommentje:
-6 kg mindkettőnknek június 4 óta. :) köszi a biztatást :D
2013. júl. 6. 14:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Az szép mennyiség! Gratulálok, és további kitartást!:)
2013. júl. 6. 14:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Grat!
2013. júl. 6. 15:06
 16/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én -11 kilónál tartok. Már kijárok futni a Margit-szigetre is. Sokkal jobban érzem magam, egy modellügynökség figyelmét is felkeltettem...

Szóval látványos. De anyut nem érdekli ez a dolog úgy tűnik. Volt neki valami L-karnitinos táplálék kiegészítője is, amit nekem adott, merthogy szerinte nekem nagyobb szükségem van rá.

Mit csináljak? Ha az én sikerem nem motiválja, akkor mit tegyek?

(Mondjuk már csak barna kenyér van itthon :) )

2013. szept. 22. 18:49
 17/18 anonim ***** válasza:

A barna kenyér és a futás a maguk kategóriáiban eléggé sereghajtók.

Nem lehet motiválni egy felnőtt embert, az élet, a pénzkeresés kiöli a lelket az emberből. Őszintén sajnálom (egy világot forgatnál fel bennem, ha mégis megváltoztatnád édesanyádat, de sok sikert kívánnék!!)

2013. szept. 22. 21:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem sikerült őt is bevonni a dologba. Szerintem csak annyit tudsz tenni, hogy továbbra is segítesz a vásárlásnál, így legalább egészségesebben fog étkezni, és lassacskán talán fogyni is.

Te 11 kilódhoz gratulálok, bár nem tudom, mennyiről indultál. Csak nehogy átess a ló túl oldalára:)

2013. szept. 22. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!