Szeptemberig mennyire tudnám átformálni az alakomat? Természetesen ésszerű keretek között.
Jelenleg 164 cm vagyok és 70 kg. Még sosem fogyóztam így nem tudom hogy tudnék sikeres lenni :) Viszont szeptember elején egy fontos esemény lesz az életemben, így szeretnék csinosabb és formásabb lenni :)
Szóval ehhez kellenének tippek és tanácsok. Maximum 10 kilót szeretnék fogyni, utáltam magam mikor csontsovány voltam, 62-63 kilósan voltam utoljára elégedett magammal (és mások is)
Szóval 10 kiló lenne a cél. Sikerülhet 3 hónap alatt? Vagy legalább 8? Mennyit kéne mozognom és mennyit ennem?
Egyetlen dolgot nem csinálhatok: a FUTÁST, egészségügyi okokból.
Szia! :)
Ez nem válasz, de én is szeptemberig szeretnék fogyni és ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezem és én se futhatok (epilepszia miatt, de ez mellékes :)).
Várom a válaszokat én is! :)
Elhagyni: tej és tejtermékek, hüvelyesek, krumpli, rizs, cukros és lisztes kaják. (kenyeret is!)
Enni: sok-sok zöldség, hús, tojás, hal, kevés gyümölcs.
Inni: napi min. 3 liter víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!