Diéta nélkül is le lehet fogyni?
Figyelt kérdés
még egy kérdés! miért nincs helyi fogyás hogy pl csak hasról lehessen leadni az úszógumit..?2013. máj. 27. 21:02
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy nem viszel-e be túl sok kalóriát a szervezetedbe egy nap, hogy nem eszel például 5 után, és hogy nem egész álló nap fekszel az ágyban.. :) nekem sokszor megy le kiló normális étkezéssel, sétálással.
ez engem is érdekelne... szerintem ha pl felülésezel, akkor hasról több megy, de ez egyáltalán nem biztos.
2/6 anonim válasza:
Mert az Evolúció nevű Isten ilyen felszerelést nem szerelt a Sapiens sapiens alapmodellbe.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem. A fogyás nagy részben a diétán, és csak kisebb részben a mozgáson múlik.
4/6 anonim válasza:
Attól függ mennyit eszel egy nap. Lehet ha kevesebb kalóriát viszel be mint amennyit elégetsz. Ha így akarsz fogyni akkor gondold át mennyit eszel (kalóriában) és annál többet égess el azaz mozogj.
5/6 anonim válasza:
Miért nincs helyi fogyás? A teremtőt kérdezd!
6/6 anonim válasza:
3as->nagy az isten allatkertje..xD ha rendesen sportolsz nem kell figyelned annyira a taplalkozasra, es nem is fogod kivanni a magyar kajakat.
helyi fogyasra visszaterve, hallottal mar a felulesrol?mert az nemhiszem hogy fulcimpara is menne.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!