Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kardiózás nélkül is lehet fogyni?

Kardiózás nélkül is lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Szereték úgy 4-5 kilót ledobni magamról,de utálok kardiózni. Kalória számolással próbálkozom valamint odafigyelek,hogy ch-t csak keveset, viszont fehérjéből minél többet egyek.

Hetente 3*járok hot iron edzésre, 2* crossra

De ezek után egy 20 percet mindig futok a futógépen vagy a síelő gépre megyek.

De 1, 1,5 órákat képtelen vagyok csinálni,mert számomra unalmas, és a spinning órákat sem szeretem.

20L

2013. máj. 25. 11:12
 1/10 Lipton. ***** válasza:

az aerob edzés de mind1 :D

lehet bicajozni is azt se szeretsz?

2013. máj. 25. 11:20
 2/10 anonim ***** válasza:

80% étrend.

Ebből az következik, hogy lehet.

2013. máj. 25. 11:38
 3/10 anonim válasza:
Biciklizz, menj önvédelmi edzésekre, sétálj, mindegy, csak mozogj. Mozgás nélkül nem nagyon lehet, mellé egy jó kis étrend, és tuti a siker.
2013. máj. 25. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:
lehet. A kaján múlik minden, nem a sporton. Egyet kell értsek most harcművésszel:D
2013. máj. 25. 13:04
 5/10 anonim ***** válasza:
azért figyeled hogy művészt írtam, nem művest :D
2013. máj. 25. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:
nem fér ki annyi karakter, hogy én is művészt írjak.
2013. máj. 25. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Élő példa vagyok arra, hogy 80% a kajától függ. Fogytam úgy 20 kg-t, hogy nem sportoltam semmit. És korábban meg csak a sporttal próbálkoztam, a táplálkozáson nem változtattam, és nem fogytam egy dekát se.
2013. máj. 25. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
ha nem eszel, fogsz.ez annyira egyertelmu es alap, hogy egyszeruen feltenni ezt a kerdest az emberiseg hanyatlasanak kezdetere utal(vagy a vegere). nem kell mindig vegletekben gondolkozni de lattal mar auschwitzi kepeken kovereket? biztos akkor is voltak mar olyanok akik "genetikailag koverek" voltak"..
2013. máj. 28. 13:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Genetikailag..

egy éhezőnek baromi sz.ar a zsír-izom aránya. Csont és zsír, ez nem fogyás.

2013. máj. 28. 14:06
 10/10 anonim ***** válasza:
azzal csak arra utaltam, hogy mekkora baromsag amikor van egy ember, aki allitasa szerint mindent megtesz a fogyas erdekeben(napi 3 perc futas) es rafogja a genetikara, hogy nem kepes fogyni
2013. máj. 28. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!