Hogyan tudnék fogyni?
a különféle diétákkal az a bajom, hogy túl körülményesek, mert sok időbe telne elkészíteni a kajákat, emellett túl nagy változást jelentenének az életmódomban.
tudtok kevésbé radikális, egészséges diétát mondani?
Szia!
életmód váltás.
ami annyit jelent hogy:
fehér lisztet,cukrot,elfelejteni. helyette teljes kiőrlésű pékáruk,cukor pótló,ezekből is kevés.
napi 1-2 óra sport.
napi 2-3 L víz legyen meg.
max 3-ig egyél szénhidrátot,mert azután már zsírrá változik a ch.
esetleg ajánlom a kaloriabazis.hu-t. az nagyon jó :)
belehet állítani hogy mennyit szeretnék fogyni,mikorra,stb.
mindenféle képen 3-5x étkezz.
pl:
R: teljes kiőrlésű kenyér,vaj,pulyka vagy csirkemell felvágott ( olyat vegyél amibe min 70-80% a hús a többi szemét) és valami zöldéség,vagy gyümi.
T: puffasztott rizs,alma v narancs.
E: nem tudom hol eszel,munka esetleg suli,de ha menza akkor csak a felét edd.. Amúgy leves,( tészta nélkül vagy max nagyon kicsivel) csirkemell,rizs v saláta
U:kétszersült,gyümivel v zöldséggel.
V: saláta,tojás,túró,kétszersült,ilyesmik.
ez egy egészséges életmód. nem fogsz olyan hamar lefogyni,de fogsz fogyni:) lassú fogyás a titka mindennek.
Emellett ha napi 1-2 óra sport megvan,akkor már jó vagy nagyon. :D a lényeg hogy egészségesen egyél,ne koplalj.
és amit még ajánlok. tegyük fel 1300 az alapjárat anyagcseréd ( kcal) akkor -15%-al csökkentsd,és akkor fogyni fogsz :)
egy példa.
1200 amit megkell enned,abból 15%-ot levonsz,az 1020 kcal/nap. mert ha nem viszel be annyit amennyire szükséged lenne akkor zsírból fogsz veszíteni nem izomból:) sok szerencsét! ha kérdésed van írj nyugodtan:)
kettes vagyok..
gondolom nem éjszakás... aki éjszakás az más ne haragudj :)
ez annak szól aki reggel kel,és nem délután háromkor.. aki éjszakás az egyen ch-t nyugodtan... bár azt már nem tudom hogy oldanám meg. na mind1.. a lényeg kérdező amit leírtam jó hosszan,az jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!