Ki milyen fogyokuraval probalkozik?
Én egészséges életmóddal próbálkozok! Nálam mondjuk a fogyókúrák eleve ki vannak zárva, mert nem olyan helyzetem, hogy megtehessem, hogy akkor ezt meg azt nem eszek soha. Mármint, ami normál kaja, szóval a nasikat, csokikat, sütiket, szénsavas üdítőket kizártam, ezzel nincs gond.
Én egyszerűen egészségesebb ételeket fogyasztok, azt is mértékkel. Ügyelek a napi 5 étkezésre, a sok zöldség és gyümölcs fogyasztására. A szénhidrátokat és a fehérjét jobban megválogatom, emellett naponta 2-2,5 liter vizet iszok.
Ezenkívül rendszeresen mozgok. Mostanában itthon szoktam tornázni Péntek Enikő vagy Rubint Réka videóira. Futni is szeretnék, az utóbbi 2 hétben sajnos nagyon sok eső esett nálunk, és nem tud felszáradni a pálya, ahol futni szoktam. Ma kint voltam, de állt a víz a pályán, így inkább nem futottam.
4. vagyok.
Egyáltalán nem eszel húst? Azért arra szükség lenne. Sovány húst tényleg jó lenne, ha fogyasztanál pl. csirkemell, hal, pulyka, ilyesmi.
Rubint Réka igencsak kemény. Én a van öt perced videóit szeretem, nem sok időt vesz igénybe, viszont ha mind a 3 videóból meg csinálom a 3 kört a végén alig bírok lábra állni. De ez a fáradtság és fájdalom nem rossz, sőt nagyon jóleső érzés, ezért is szeretem! És nagyon hatásos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!