Ghajhigopsdfjhs kérdése:
Hogyan tudnék fogyni? Több lent!
Figyelt kérdés
11 éves vagyok és azt nem tudom hogyan birnék lefogyni! Kajás módszereket kezdtem de hogy nyárra jó testem legyen az nem elég! Egy kis izom is kéne! Segítsetek!2013. máj. 26. 15:47
2/4 A kérdező kommentje:
kb 175 cm 75 kg
2013. máj. 28. 17:41
3/4 anonim válasza:
(Egy kicsit furcsállom 11 évesen ilyen adatok,de oké.)Elkell döntened,hogy izmot akarsz építeni,vagy először lefogyni,mert a 2 együtt nem megy.(De hacsak kis felesleg van rajtad akkor először izmot építs és utána amikor már van rajtad izom akkor kezdjél el szálkásítani<---de ezzel még várjál 2-3 évet,mert izületek és a csontok sínylik meg.Fogyáshoz meg kalória deficit kell.Napi 5-6 étkezésre bontva kell a fehérjét fel tornászni(kb:3 tskg) a ch-t pedig lejebb kell vinni(kb 1,5 tskg)-ra zsírból meg 10-20 grammot ezzel megakadályozva hogy hogy a zsíron kívül másból fogyjál.A Zsírból fogyás 0,5-1 kg /hét .Ha több megy le akkor az nem zsír volt.Persze mellé mozgás a legjobb a 40 percnél tovább tartó kocogás.Ha kérdésed van akkor nyugodtan irjál üzenetet.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi! majd megpróbálom! :)
2013. máj. 29. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!