Hogyan fogyhatnék a melleimből?
Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok, de mellette nagyok a cicijeim, és elég aránytalanul nézek ki passzos pólóban.2013. máj. 24. 20:08
1/6 anonim válasza:
Jó kérdés, én sportolok volt, hogy koplaltam több hónapig alig voltam 43 kiló, csont és bőr voltam, de a mellemből semmi nem ment le. Mindig is vékony voltam és utálom, hogy aránytalanul nagy a mellem. Legextrémebb diátával sem ment le soha a mellemről egy gram sem, pedig máshonnan láthatóan lement a zsír. Nem tudom miért van ez, nekem majdnem anorexiáig ment a dolog, pedig a súlyommal soha nem volt gond csak a mellemmel.
3/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy kamu! Diétával én is reménykedem, hogy onnan is fog lemenni. De ha már ilyen sovány vagy (kg-ból gondolva) akkor nem biztos, hogy már fogsz mellből fogyni :(
4/6 anonim válasza:
Kedvesek, hogy lepontoztak, pedig az igazat írtam, kár, hogy mások csak magukból tudnak kiindulni, hogy vagy gadadt valaki és nagmellű vagy sóvány és kismellű de fordítva képtelenség.. Szánalmas banda..
5/6 anonim válasza:
Sajnos én is ezzel a problémával küzdök ,nem érdekel ha engem is lepontoznak,tényleg van olyan , hogy valaki nagymellű és vékony. Bár én nem tartom magam olyan vékonynak , és lehet hogy emiatt , ha kisebb lenne sokkal kecsesebbnek szebbnek érezném magam .Nem mindenkinek öröm ám a hatalmas mell. Engem zavar ha megbámulnak meg, hogy aránytalan az alkatomhoz. Én is diétázok,sajnos azzal nem meyg le. Talán valami mellizomra menő súlyzózás stb fekvőtámaszok segítenek , én azokat csinálom , mert nem is feszes , vagy úszás , elvileg azzal is dolgozol oda.De leginkább szerintem nem tehetünk semmit :( ilyen az adottságunk.
6/6 A kérdező kommentje:
anyukámnak is nagy mellei voltak és mellette vékony volt. ami súly megy rám az leginkább a melleimre megy :/ zavar, nem szép, aránytalan. 51 kiló vagyok hozzá 170 centi, és 75/C kosaras.. lehet hogy így a c nem tűnik nagynak, de mivel nincs hozzá hasam így nagyon nagynak látszik... köszi hogy azt gondolod hogy kamu, jól esik... inkább segítenél ..
2013. máj. 26. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!