Megmondanátok hogy fogyhatnék le a leghamarabb -5 kilót?
Figyelt kérdés
Mit NE egyek, miket hagyjak el az étrendemből?
Mert eddig sajnos ebbe a honapba sok csokit sütit ettem a ballagás végett is meg kivoltam az utóbbi időkbe és a falásba rohantam...
Leszeretném adni ezt az 5 kilót, tudom nincs helyi fogyás de még is mit javasolnátok? mit egyek, és mennyit sportoljak? :)
2013. máj. 19. 15:14
1/3 anonim válasza:
ha akaratgyenge vagy viseld a kovetkezmenyeit!
2/3 anonim válasza:
Ha az izomveszteség nem izgat, akkor minden nap 50 perc kocogás, du. 4 óra után pedig csak (!) víz.
Ha az izomveszteség izgat, akkor minden másnap 50 perc kocogás, zöldség-hús és mellé minimális teljes kiőrlésű kenyér vagy zabpehely.
3/3 anonim válasza:
kedves szakerto, figyelmedbe ajanlom a feherjet, amivel kikuszobolheto az izomveszteseg, es meg elsem hizik tole az ember.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!