Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 157cm es lánynak hány kg nak...

Hfskdfgf kérdése:

157cm es lánynak hány kg nak kene lennie? Hogy lehet leggyorsabban fogyni? Normális válaszokat

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 18:44
1 2
 11/13 anonim válasza:

hát én 158 cm vagyok és 51 kiló.

Egyébként van egy olyan hogy "testtömeg index",amit úgy számolhatsz ki hogy a magasságodat átváltod cm-ről méterbe (ami a te esetedben ugye 1.57 ),és ezt négyzetre emeled (1.57x1.57=2.4649) és a testsúlyodat elosztod ezzel a kapott számmal (2.4649)! Ha a az eredmény 20 és 25 között van akkor a súlyod rendben van,normális ;)

Egyébként ez a kis számítás a későbbiekben is jól jöhet.

Amúgy bocsi ha túl hosszú lett,és remélem hogy érthetően eltudtam magyarázni,próbáltam! :D

És csak h megbizonyosodj róla,én onnan tudom ezt a fajta számolást h pár hete voltam egy iskolai orvosi vizsgálaton és nekem ez alapján rendben volt a testtömeg indexem xd

2013. júl. 17. 12:15
 12/13 anonim válasza:

a "testtömeg indexed" nagyon alacsony hallod!!!

Nehogy fogyj,inkább egyél többet.

Ha nem tudnád mi az a testtömeg index,akkor elmondom:

Úgy tudod kiszámolni hogy veszed a magasságod négyzetét és a kapott számmal elosztod a testsúlyodat.Az eredmény akkor normális,ha 20 és 25 közé esik,én kiszámoltam a tiédet és 17 neked :OO

Persze szép vékony lehetsz,de talán túlságosan is az,és ha még nősz (már pedig fogsz még) akkor még vékonyabb leszel és akkor már nem lesz szép :/

2013. júl. 17. 12:21
 13/13 anonim válasza:

Jajj,ne haragudj de mindkét választ én írtam ugyanis nem vettem észre h az előzőt már elküldte :OO

Bocsi,de remélem hogy hasznos amit írtam :)

2013. júl. 17. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!