157cm es lánynak hány kg nak kene lennie? Hogy lehet leggyorsabban fogyni? Normális válaszokat
hát én 158 cm vagyok és 51 kiló.
Egyébként van egy olyan hogy "testtömeg index",amit úgy számolhatsz ki hogy a magasságodat átváltod cm-ről méterbe (ami a te esetedben ugye 1.57 ),és ezt négyzetre emeled (1.57x1.57=2.4649) és a testsúlyodat elosztod ezzel a kapott számmal (2.4649)! Ha a az eredmény 20 és 25 között van akkor a súlyod rendben van,normális ;)
Egyébként ez a kis számítás a későbbiekben is jól jöhet.
Amúgy bocsi ha túl hosszú lett,és remélem hogy érthetően eltudtam magyarázni,próbáltam! :D
És csak h megbizonyosodj róla,én onnan tudom ezt a fajta számolást h pár hete voltam egy iskolai orvosi vizsgálaton és nekem ez alapján rendben volt a testtömeg indexem xd
a "testtömeg indexed" nagyon alacsony hallod!!!
Nehogy fogyj,inkább egyél többet.
Ha nem tudnád mi az a testtömeg index,akkor elmondom:
Úgy tudod kiszámolni hogy veszed a magasságod négyzetét és a kapott számmal elosztod a testsúlyodat.Az eredmény akkor normális,ha 20 és 25 közé esik,én kiszámoltam a tiédet és 17 neked :OO
Persze szép vékony lehetsz,de talán túlságosan is az,és ha még nősz (már pedig fogsz még) akkor még vékonyabb leszel és akkor már nem lesz szép :/
Jajj,ne haragudj de mindkét választ én írtam ugyanis nem vettem észre h az előzőt már elküldte :OO
Bocsi,de remélem hogy hasznos amit írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!