Ez normális a fogyókúra elején?
Mi az, hogy híztál?
Honnan tudod? Menzesz előtt nehezebb vagy, az nem hízás.
Ne csak zöldséget egyél, hanem húst, zsírt is!
MEnzesz után vagyok pont, szóval tuti nem attól van :/
Nagyjából ugyanazokat eszem, mint azelőtt, csak sokkal kisebb adagokban, és vannak napok,mikor abszolút diétás kajákat eszem,minimál kalóriával.
A lisztes dolgok szintén minimális szinten, több ilyen teljes kiőrlésessel helyettesítem, tésztákat felcseréltem rizstésztára, krumplit nem eszek egyáltalán, édességet ha megkívánok, benyomok egy natúr müzliszeletet, húsok közül csak pulyka,csibe és hal. naponta eszek reggelit, ebédet,korai vacsit,közötte meg tornáztam, mint a vadállat,jelenleg nem is nagyon tudok mozogni az izomláztól. Szóval így megy.
Ja, meg egy olyan kérdés, hogy mióta meghíztam, megnőttek a melleim is, azokból le fog menni majd? Jó lenne, mert már nem valami kényelmes velük :/
" több ilyen teljes kiőrlésessel helyettesítem, tésztákat felcseréltem rizstésztára, krumplit nem eszek egyáltalán, édességet ha megkívánok, benyomok egy natúr müzliszeletet,"
Nem húst és zöldséget eszel.
Hiba, így ne csodálkozz semmin. Lehet fogyni mindenféle kajálással.. de igazán jó eredményt húsokra és zöldségekre alapozva várhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!