Fogyokúra alatt szabad fekete kenyeret enni? Én sulis vagyok és sokszor 8órám is van . Ha nem eszek valami normalis laktató kaját akkor nem tudok koncentrálni és még szédülni is elkezdek .
Na Kérdező, pont azért nem kenyeret kellene enni, mert hogy te is laktató, normális kajára vágysz. Egy tömény keményítőforrás erre a legrosszabb.
Képzelj el egy süteményt mint laktató étel.. ne vicceljünk már, 1 óra múlva újra éhes az ember. A kenyér ugyan abból a lisztből van.
Húsok, zöldségek, ezekkel hosszú időre jóllakhatsz, energiát adhatnak, közben még a fogyásodat sem hátráltatják.
Szénhidrátszegény táplálkozás mellett azoktól a betegségektől szenvednének az emberek mint a keményítőfogyasztók? Azoktól amiket lowcarb táplálkozással lehet kezelni, gyógyítani? :D
Kell a rost, akkor nézd meg hogy milyen fajta rost van a barna lisztben. Milyen lektinek, fitátok, enzimgátló anyagok vannak a gabona lisztekben. Nézd meg hogy ugyan az a keményítő van a finomított és a teljes őrlésű lisztekben is.
A dietetikust mielőtt megszólalna, úgy arcon csapnám (ha más nem akkor szívem szerint, de esélyes hogy ugyan ilyen hatást elérnék azzal hogy olyan messze küldöm el a fenébe, hogy 2 hét szabadságot ki fog venni) mert amit azok a gyökerek tanulnak és teljes komolysággal elhiszik, az vérlázító! És beteg embereknek ajánlgatják! Olyan szerencsétlen balfácánokat mint a dietetikusok, és még az egójuk is az egekben van, hogy véletlenül se vegyék észre hogy milyen b@romságokat művelnek. Ritka egy zsákutca állatfajta az, és nem akarnak eltűnni.. jájjj olyan hibákat vétenek dietetikusok, olyan nyilvánvalóan téves dogmáik vannak, hogy én a helyükben már megszüntettem volna azt a szakmát, hogy 'dietetikus'. És így legalább nem éri őket több szégyen.
A suli időt (mennyi, 8 óra?) ki lehet bírni gyümölccsel. Nem lesz tőle semmi bajod, aztán otthon (illetve előtte reggelire otthon) eszel jobb ételeket.
Én mondjuk ráálltam már, hogy dobozban viszek salátát, uborkát, retket, húsokat (kolbászt, szalonnát) felszeletelve, és ezekből lehet enni.
hát nem igazán szabad ilyen ételeket fogyasztani a suliba
és probáltam már csak gyümölcsöt enni de nem tudtam koncentrálni és szédültem is :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!