Egy hete stagnál a súlyom, ez normális?
November 19.-én kezdtem az életmódváltást, most ugye már 7 hete. Eddig lement 8kg, de kb. egy hete nem fogytam egy dkg-ot sem. Lehet ez attól, hogy megjott a menstruációm? Tudtok tanácsot adni, hogy esetleg mit csinálok rosszul?
Reggelire általában abonettet eszem, vagy tk. kiflit, pulykasonkával. Ebédre, amit főzök, de általában csak 15-20-25 dkg-ot. Napközben eszem még egy joghurtot, vagy gyümölcsöt. Vacsira pedig általában csak sonkát, tojást, zöldséget szoktam. Szerintetek ez így jó? Minden napra van valami, amit mozgok. Heti 2x járok lovagolni 1-1,5 órát. A többi napon vagy szobabiciklizek 40percet + 20 perc torna, vagy sétálok 1,5-2 órát. 23L 170/80kg
most azért állt meg a súlycsökkenés,mert egyensúlyban vagy,
magyarul : az általad bevitt kalória az pontosan elég a szervezetednek,
egy példa : bevitt 1800-leadott 1800,
nem sok,hogy hízni tudjon,
és nem kevés,hogy fogynia kelljen,
ezen úgy tudsz változtatni,ha vagy kevesebbet viszel be neki,vagy több leadására kényszeríted,pl sportolással,
Én is stagnálok, nekem most azt ajánlották fogyi klubban, hogy újítsak be valami másmilyen mozgást a megszokott mellé, nekik az segített.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!