Egy Youtube videótól mért megy fel a procim 97-100%-ra? Normális ez? Ha gyorsan húzom a PS2 egeret 30-40%. Játékoknál 100%-on stagnál.
Nem a letőltéstől és a VGA-kártya szenvedésétől azt tudom de mégis mitől? 2.8Ghz-s. Ennek azért nem kéne.
CPU: Intel Celeron pentium 4 2.80GHz 533MHz 256kb
VGA: Nvidia GeForce FX 5500 (béna...béna...béna)
Valamint hogy lehet megnézni eszközkezelőben, hogy milyen módban fut a vinyó?
> Egy Youtube videótól mért megy fel a procim 97-100%-ra?
Lehet hogy nem a Flash beágyazott lejátszó indul el, hanem a HTML5-ös g*ci. Azzal reklámozták ezt a f*stalicskát, hogy kevesebb erőforrás kell neki, mint a Flash-nek. Szerintem inkább több. Jobb klikk a videón, a menüből kiderül hogy Flash vagy HTML5. Ha HTML5 akkor tegyél fel egy régebbi böngészőt (3-5 éveset), az még nem támogatja ezt a szart, a sima Flash lejátszó fog elindulni.
Ha Flash, akkor rakd fel az Orbit Downloadert, és a beleépített Grab++-al töltsd le az FLV fájlt, majd játszd le VLC Player-el. R*hadt kényelmetlen, de én például csak így tudom lejátszani a Youtube videókat (Celeron Northwood 2.40GHz, MSI GeForce FX5200).
Kentem és jobb is lett, de hallottam, hogy ha színarannyal kenem meg a procit paszta helyett az jobban hűt és időtállóbb is.
Ez működne ólommal is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!