Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség?! Sok normális...

Segítség?! Sok normális választ kérek, köszönöm.

Figyelt kérdés
16 éves vagyok 167cm és több mint 100kg, eddig nem foglalkoztam ezzel mert nem érdekelt, tudom hogy rosszul tettem, de most szeretnék lefogyni elkezdtem felülésezi és guggolást csinálni, alig eszek valamit 2 napja, reggelire 2 zsemle, ebédre/vacsorára alma. Szerintetek letudnék fogyni? Ha igen akkor segítsetek és mondjatok jó tornagyakorlatokat itthonra amivel sikerülne.Tudom a futás csak most itt az az időszak hogy esik a hó és nem nagyon lehet ilyen időben futni. Kondizni meg még nem szeretnék menni csak akkor ha itthon leadok egy kis felesleget. Esetleg fogyasztószerek nélkül is sikerülne? Ha nem akkor legyetek szívesek olyan fogyasztószert mondani ami esetleg nálatok/barátaitoknál/ismerőseiteknél bevált és bármelyik gyógyszertárban beszerezhető.

2012. okt. 29. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
[link] bongeszd. elejetol a vegeig, nagyon hasznos lesz megigerem. ha megprobalod utana csinalni le fogsz fogyni. nekem is o adta meg a valasz arra hogy hogyan kell lefogyni
2012. okt. 29. 09:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem eleinte tornázz Norbi tornáira!!! Hidd el megéri!! Tapasztalatból mondom!!!
2012. okt. 29. 09:32
 3/8 anonim ***** válasza:

3 szabályt kell betartanod:

Nincs fehér liszt

Nincs cukor

Naponta 5szöri étkezés

A zsemlét elfelejtheted és azt is, hogy csak kétszer eszel. Naponta ötször keveset. Kismillió módja van a fogyókúrának, ki miben hisz. Én abban hiszek, hogy a vércukor szintemet mindig azonos szinte tartom, így nincs éhezés, nincsenek falási rohamok. Ez a GI (Glikémiás index szerinti) fogyókúra. Googlezz rá.

2012. okt. 29. 10:06
 4/8 Roland1025 válasza:
Szia! Először is gyorsan hagyd abba a koplalást mert még szarabb lesz a helyzet. Ha nem viszel be elegendő tápanyagot a szervezetedbe nem zsírból hanem izomból fogsz fogyni! Számold ki a napi kcal(kalória) szükségletedet és vegyél vissza belőle úgy 500at. Kezdj el helyesen táplálkozni, szénhidrátból fogyassz: rizsfélék, zabpehely, zabkorpa, ritkábban tésztafélék s krumpli. fehérjéből: tojás, halak, sovány húsok és nem árt ha van egy fehérje táplálékkiegészítőd.. zsíradéknak pedig lenmagolaj és jó ha szedsz omega3at is és sok-sok zöldséget/gyümölcsöt (banánnal vigyázz mert magas a szénhidrát tartalma) Ezen felül vegyél egy vitamin packot és nyomás le a konditerembe!!! Súlyzózzál heti 3x és csinálj aerob edzést amivel zsírt tudsz égetni ( gyaloglás futópadon, bicikli, elipszis ) de itt mindent részletesen megtalálsz: [link] ; [link] ; a nemedet nem említetted, ha lány vagy akkor a súlyzózást módjával. Sok sikert és kitartást!! :)
2012. okt. 29. 10:33
 5/8 anonim válasza:

Napi 5x étkezz. A többször keveset elv betartása a fontos. Így a szervezeted nem áll rá a raktározási üzemmódra. ha naponta kétszer eszel, akkor viszont igen. Amikor érzékeli, hogy tápanyagot viszel be, akkor abból felvesz mindent, amit csak lehet. Ha viszont többször keveset eszel azt érzékeli, hogy nincs szükség az előbbire, mert egyenletes lesz a vércukrod.

A konditerembe sok hasonló súllyal bíró ember jár mint Te. Én is 90 kg felett indultam, heti 3x 1 órával és így sikerült 10kilótól megszabadulnom. Kell a kardió és a súlyzós edzés.Nincs mese, most pláne tudom mert lustultam egy kicsit / ja ez pár hónapot jelent/ és már 3 kiló vissza is csusszant,mintha muszáj lenne neki. Egyértelműen azt jelenti, hogy nem égetem el a bevitt kalóriát. Nekem azért volt jó a konditermes edzés, mert ott látom , hogy más is hasonló gondokkal bajlódik és egymást erősítettük. Az itthoni torna ideig óráig ment aztán mindig abba maradt, mert találtam fontosabb teendőt nála.Az edzőterembe meg ha lemegy az emberfia/lánya ott meg mást úgysem tud csinálni.

Tudom ezt írtad, hogy most most Te nem mennél még csak később. Pedig ez a megoldás, szerintem kezd ezzel és ne szégyeld magad. Most innen indulsz, viszont pár hét múlva

sikerként könyveli el az ember azt is , hogy fel merte vállalni magát.

Sok sikert és kitartást hozzá.

2012. okt. 29. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
1-1,5 óra torna ajánlott lenne, DVD-re nyomj be valamit, Norbi, Zumba, akármi. És a koplalással tényleg hagyj fel, előttem már leírták.
2012. okt. 29. 12:16
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:)
2012. okt. 31. 07:08
 8/8 anonim válasza:

Azt hiszem a fentebbi válaszok eléggé kimerítőek voltak. Ha esetleg példát szeretnél látni, hogy egy túlsúlyos nő hogyan változtatja meg az életmódját, akkor nézd meg facebookon: Alakreform Ancsa

Ahogy látom, ő az update-et veszi alapul.

Sok sikert kívánok mindkettőtöknek.

2012. nov. 16. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!