Segítség?! Sok normális választ kérek, köszönöm.
3 szabályt kell betartanod:
Nincs fehér liszt
Nincs cukor
Naponta 5szöri étkezés
A zsemlét elfelejtheted és azt is, hogy csak kétszer eszel. Naponta ötször keveset. Kismillió módja van a fogyókúrának, ki miben hisz. Én abban hiszek, hogy a vércukor szintemet mindig azonos szinte tartom, így nincs éhezés, nincsenek falási rohamok. Ez a GI (Glikémiás index szerinti) fogyókúra. Googlezz rá.
Napi 5x étkezz. A többször keveset elv betartása a fontos. Így a szervezeted nem áll rá a raktározási üzemmódra. ha naponta kétszer eszel, akkor viszont igen. Amikor érzékeli, hogy tápanyagot viszel be, akkor abból felvesz mindent, amit csak lehet. Ha viszont többször keveset eszel azt érzékeli, hogy nincs szükség az előbbire, mert egyenletes lesz a vércukrod.
A konditerembe sok hasonló súllyal bíró ember jár mint Te. Én is 90 kg felett indultam, heti 3x 1 órával és így sikerült 10kilótól megszabadulnom. Kell a kardió és a súlyzós edzés.Nincs mese, most pláne tudom mert lustultam egy kicsit / ja ez pár hónapot jelent/ és már 3 kiló vissza is csusszant,mintha muszáj lenne neki. Egyértelműen azt jelenti, hogy nem égetem el a bevitt kalóriát. Nekem azért volt jó a konditermes edzés, mert ott látom , hogy más is hasonló gondokkal bajlódik és egymást erősítettük. Az itthoni torna ideig óráig ment aztán mindig abba maradt, mert találtam fontosabb teendőt nála.Az edzőterembe meg ha lemegy az emberfia/lánya ott meg mást úgysem tud csinálni.
Tudom ezt írtad, hogy most most Te nem mennél még csak később. Pedig ez a megoldás, szerintem kezd ezzel és ne szégyeld magad. Most innen indulsz, viszont pár hét múlva
sikerként könyveli el az ember azt is , hogy fel merte vállalni magát.
Sok sikert és kitartást hozzá.
Azt hiszem a fentebbi válaszok eléggé kimerítőek voltak. Ha esetleg példát szeretnél látni, hogy egy túlsúlyos nő hogyan változtatja meg az életmódját, akkor nézd meg facebookon: Alakreform Ancsa
Ahogy látom, ő az update-et veszi alapul.
Sok sikert kívánok mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!