Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék sikeresen fogyni?

Hogyan tudnék sikeresen fogyni?

Figyelt kérdés
Hetedikes vagyok,nem túl magas,kb. 164-165 cm,és sajnos elég duci.Van,hogy tudok fogyni,de az nem akkor történik,amikor én akarom.Nem igazán a fiúkért,vagy a szépségért akarok fogyni,hanem az egészségemért.No meg jövőre 8.-os leszek,bankett,bérmálás.Kérlek segítsetek!Így is van ahol a bőröm ki van repedve,szeretnek ennek véget vetni.:(

2013. máj. 22. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Én egyetlen egy "sikeres fogyásban" hiszek: ha sokkal többet mozogsz (lehetőleg futás, aerobic, úszás ilyesmi) és kevesebbet eszel, egészségeseket. Kerüld a csokikat, a cukrozott üdítőket, a péksütiket, meg a chipseket. Eljött a gyümölcsök, zöldségek, sovány húsok, és a MOZGÁS ideje. Hajrá :)
2013. máj. 22. 18:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Több mozgás, kevesebb szénhidrát.
2013. máj. 30. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!