Így szálkásodok valamit fogyókúra közben?
Mától kezdtem el diétázni,plusz 5 kiló van rajtam,szinte csak a hasamon.
Heti 2* hot iron óra (súlyzós edzés)
1*spinning
2* cross edzés
Minden óra után 20 perc futás + 15 perc sífutás
Illetve,mivel elég bátortalan vagyok,hogy a sok férfi közé menjek súlyzózni, itthon van egy db 5 kilós kézisúlyzó ,ezzel még edzenék vele
3* 12 sorozat bicepszre
3*12 fekvőtámasz
ill. 4*12 farizom úgy,hogy a súlyzót térdelőtámaszba a hajlathoz teszem és emelgetem felfele , ill. ugyanígy 4*12 ,hogy csak piciket emelek
valamint súlyzó nélkül még 4*12 kitörés, 4*12 guggolás és ebből 2 kör
Igazából ilyen otthoni kiegészítésnek gondoltam.
Szeretnék formás feneket és a zsírt is leadni a hasamról.
Étkezésem:
reggeli 1 adag fehérjeturmix + 2 szem szőlőcukor,ha reggel van edzés,ha nincs akkor 2 főtt tojás ( ilyenkor 11 körül kelek)
ebéd : 100 gramm csirkemellfilé + 30 g rizs (1-fél2 körül)
uzsonna: 1 adag fehérjeturmix (4 körül )
edzés ilyenkor 5-6-7 körül , változó az órarend,ha még van edzés előtt 2 órám akkor bedobok 1 db medve light sajtot 2 szelet sonkával
és edzés után is fehérjeturmix
Próbálom a szénhidrátot csak rizs formájában bevinni és alacsonyan tartani, ill. a kalóriát is számolom,ezért ilyen kevés a mennyiség.Nekem ez volt az egyedüli dolog,ami bevállt, korábban próbáltam úgy,hogy csak fehérjét eszek megfelelő ch-val,de nem fogytam tőle semmit. Nem izomtömeget akarok,hanem a meglévőket formálni, izomtömeget majd azután,ha lement az óriási lógós hasam.
Felvetsz pár érdekes kérdést.
Ha fogysz akkor eleve szálkásodsz, nem? A kettő egymás szinonimája.
Ha fogyni akarsz akkor miért eszel szőlőcukrot? Mint egy 12 éves gyerek az édességgel, reggelire..
Ha szálkásítasz, akkor miért eszel 30g rizst? Kevés de finom? Miért nem zöldségeket eszel a csirkéhez? Eleve, hol van a sok zöldség? Azt nem eszed?
Nagyon kevésnek tűnik ez a kajamennyiség, feldobhatnád még mondjuk tojással.
A tejes ócska medvesajt az meg nagyon kell, ebben biztos vagyok a szálkásítás alapja.
"Nekem ez volt az egyedüli dolog,ami bevállt, korábban próbáltam úgy,hogy csak fehérjét eszek megfelelő ch-val,de nem fogytam tőle semmit."
Ezt fejtsd már ki. Fehérjét eszel megfelelő ch-val. Mi a megfelelő ch? És mennyi zsírt ettél, mert most rohadt keveset eszel zsírból.
A hasad le fog menni, de csak ezért nem kell cukrot meg rizst enni :) Ekkora áldozatot ne hozz. A hús mellé nyugodtan mehet zöldség. A fehérje turmixod miből készül, mert úgy iszod mintha valami étel lenne, holott én először ezt kérdőre vonnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!