Milyen ez a mai étrend?
reggeli: alma
tízórai: 2 tojás
ebéd: 2 tojás + zöldségköret
uzsonna: zöldség párolva + 1 tojás
vacsora: 2 tojás
8 után semmi
8kor futás 45 percig 1000 mg l-carnitine-nel
Nekem tetszik. Ugye én hús-zöldség-gyümölcsös vagyok, a tojás pedig ekvivalens értékű a hússal, elég kritikus vagyok de ebbe nem nagyon tudnék belekötni.
Javasolni viszont tudnék, próbáld ki úgy is hogy a reggelit és a tízórait megcseréled, bár ahogy jólesik.. Lehet reggel nem kívánod a tojást.
Futás mellett pedig ugye ajánlott más gyakorlatokkal átmozgatni (erősíteni) az egész testet is.
Egy kicsit kevésnek tűnik, de alapvetően szimpatikus, ha bírod a tojást. Bár én ennék még mellé zsírt (a zöldséget sütném benne), de nem vagyunk egyformák.
(Gondoltam már rá, hogy tartok egy saját magam által módosított tojásdiétát :D Úgysem vagyok tőle oly távol ;) Igazából vega paleo ketogén tojásdiétát kéne, több dologra vagyok kíváncsi egyszerre :D)
Szerintem annyi amennyi nem puffaszt fel nagyon, és segít a jóllakásban.
"vega paleo ketogén tojásdiétát kéne"
Így van.
Nem tudom, én nem szoktam limitálni a zöldségfogyasztást. Arra úgysincs esélyem, hogy olyan sokat egyek, ami megártana :) Azt tényleg nem kell méricskélni, hogy 5 vagy 10 vagy 50 deka káposzta... Legfeljebb rosszul leszel tőle s máskor okosabb leszel, nekem nincs tőle bajom sosem.
Egyébként főtten eszed a tojást? Mert nem írod, hogy hogyan. Igaz, lehet zsír nélküli tükörtojás is... Mert úgy látszik, kicsit félsz a zsírtól. De ha szereted a főtt tojást, nekem nem fáj, ha mindig azt eszel. Egyesek nem gondolnak arra, hogy nem mindenkinek kell hihetetlenül változatos étrend, a fő, hogy bevidd, amire a testednek szüksége van - de még csak az sem biztos, hogy nem tudod a fenti táplálékaidat mélységesen élvezni, vagy hogy ne lenne változatosság. Zöldség és zöldség között nagy különbség van ízben, színben, a tojás pedig remek dolog, sosem tudnám megunni a reggeli tükörtojásomat :D De találkoztam már olyannal, aki felsorolta, hogy mit eszik vacsorára (volt vagy 30 alapverzió, amit még remekül lehetett variálni) s azon problémázott, hogy mit egyen, mert ezeket már unja... Az emberek pedig valamiért szeretik a saját elképzeléseiket, ízlésüket másoktól is elvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!