Szerintetek kell még fogynom? Hány kg-ra tippeltek kép alapján, ha 165 cm vagyok?
58-59 kg vagyok. :)
Csak azért tettem fel képet, mert néhány hete kiírtam egy kérdést, hogy a 165/59 megfelelő-e már, erre mindenki azt írta, hogy azért lehet még rajtam plusz. Azt hittem, hogy kevesebbnek nézek ki, mint amennyi vagyok, de ezek szerint nem. :))
Fura, hogy így meg mindenki azt írja, hogy jó vagyok már. :D
Egyébként már nem diétázok, sportolni sportolok ugyanúgy. Nem érzem, hogy szálkásodnék, de mindegy, végül is már nekem jó vagyok így is. :)
Amúgy 69 voltam.
Jó, csak azt vártam volna, hogy mivel az emberek 165-höz sokallják az 59-et, és mivel kép alapján meg nem gondoljátok azt, hogy lenne már rajtam felesleg, ezért majd ilyen 55 körülit írtok.
De ehelyett 60 lett az átlag. :D
Tehát nem értem, hogy a hetekkel korábbi kérdésemre miért kaptam azt a választ, hogy biztos van még rajtam 3-4 kg felesleg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!