Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Falásroham. Mit tegyek?

Falásroham. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, nem bírom megállni a szervezetem folyamatosan édességért kiállt. Eddig tök egészségesen ettem és valami bekattant . 4 nap alatt 4 kilót híztam :(

2013. máj. 16. 17:19
 1/7 ökölvívó ***** válasza:
álj neki,edzeni amikor rádjönn a kaja utáni vágy. Meg mindig mozogj annyit amennyit bírsz
2013. máj. 16. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
én ilyenkor fogat mosok vagy bekapok egy rágót, és nem kívánom. de meg kellene keresni az okát miért vagy ilyen. stressz? rossz közérzet?
2013. máj. 16. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Nyugi,

4 nap alatt még 1 kg-t sem tudsz hízni,

én is kb. 4 napja zabálok,egyszerűen nem tudok megállni,

ma már szerencsére csak 2 sütit ettem,a tegnap még 10-et is megettem,és még csokit stb.

2013. máj. 16. 17:52
 4/7 anonim válasza:
Hát azt mondják ha nagyon éhes vagy akkor igyál sok szódát és akkor elmúlik. Vagy akár igyál egy kis limonádét de ne sok cukorral és akkor elmegy a kedved a nassolástól. :)
2013. máj. 16. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha rendes adagokat eszel, egészségesen, akkor kevésbé akarsz mellé ezt-azt zabigálni, nem lesz hiányérzeted. Tudod; minél magasabb tápanyag tartalom.

És ne egyél édességet, ha fogyni akarsz, ez a gyengeség jele... Foglald le magad.

2013. máj. 17. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
falasromham..xDaz meg mi?:D akaratgyenge vagy es kover maradsz ameddig ez nem valtozik!
2013. máj. 19. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Je en is pont ugyanigy vagyok ezzel:O Hihetetlen edesseg vagyam volt az elmult heten es rolam tudni kell hogy egeszseg megszallott vagyok mar tobb mint egy eve tisztan etkezem csak zoldseg es natur feherhus, hal es rendszeresen edzem. Egy ev utan most eloszor nem birtam ki es egy heten keresztul csak fekudtem egesz nap es tomtem a fejem kekszekkel meg csokikkal siman meg volt a napi 6-7 ezer :D ra se merek allni a merlegre... a ruhaimba meg beleferek de latom magamon hogy kigombolyodtem remelem elmulik:)
2013. máj. 20. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!