Pajzsmirigy beteg vagyok, hogyan fogyhatnák le?
Szia! Én először is annyit mondanék, hogy "táplálkozás harcművész" néven futó egyénnek, soha semmiféle körülmények között ne hidd el egy szavát se, mert köztudott, hogy hülyeséget beszél! Másodszor, gondolom a szüleid tisztában vannak a pajzsmirigy betegségeddel és nem csak Te gondolod így, ugye? Ennyi évesen biztos valami baj van, ha valóba ennyi kg vagy, szóval a szüleiddel karöltve irány az orvos, Ő ha valóban nagy a baj gyógyszert fog adni, ami megfelelő diétával és mozgással segíteni fog!
Táplálkozás harcművésznek meg annyit: TE NORMÁLIS VAGY EMBER?!?!?!?! Azt hittem lefordulok a székről amikor láttam, amiket írtál...főleg, hogy a gyógyszer nem segít! Hallod úgy ne adjál már tanácsokat, hogy a Nők Lapjából meg az ezotv-ből szeded az információkat! Legfőképpen ne egy 11 éves gyereknek...Adjál tanácsokat felnőtt embereknek, Ők legalább nem olyan hülyék, hogy elhiggyék
Persze hogy normális vagyok. És többre tartok egy fiatalt annál minthogy egy életen át tartó gyógyszerfüggést tanácsoljak neki.
Azt válaszd magad, feltételezhetően neked is bármikor lehet autoimmun betegséged..
Én csak a gyógyulás lehetséges útját vázoltam fel előtte. Szerinted az orvosa is megteszi majd ezt? Nem.
A pajzsmirigy betegségeknél NAGYON fontos a jó gyógyszerbeállítás, és óriási problémákat okoz, ha valaki évekig nem szedi például.
Kedves kérdező - megbízható endokrinológushoz jársz? Úgy értem, utánaérdeklődtetek? Szomorú példa, de van, aki annyira foglalkozik a betegével, hogy a pajzsmirigyrákot nem vette észre. (Megfelelő vizsgálatok kérése hiányában). Pajzsmirigy nélkül pedig igencsak bajos lenne az élet napi szintű gyógyszerszedés hiányában. Mondhatni lehetetlen.
Mindenki genetikailag betegnek születik.
És van aki tesz ellene. Pontosabban úgy él, hogy a szervezetének legyen lehetősége leküzdeni a betegséget.
Egy gluténfogyasztó társadalomban senki sem hivatkozhat betegségek genetikai okaira.. mert amíg úgy eszik a többség ahogyan.. addig nem lehet eldönteni, hogy nem a táplálkozásuk miatt jönnek-e elő a betegség hajlamaik.
Mondanám hogy én is utálom a sportokat. Elpocsékolja az ember sporttal az időt amit qigongra szánhatna.
Mindamellett - mivel senki sem születik tökéletesnek (genetika!!) ezért evidens, hogy az ember más módokon próbál az egészségéért tenni. Mert különben maradna egész életen át a gyógyszerszedés, nem biztos hogy jó. De lehet létezik jobb mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!