Pajzsmirigy beteg vagyok, hogyan fogyhatnák le?
Gyógyszer nem gyógyít betegségeket.
Gluténmentes, gabona és tejmentes táplálkozással rendbe jöhet a hormonbetegség, utána ugyan ez a táplálkozás a fogyásban is segíteni fog. Normális ételek a megbetegítő táplálékok helyett!
Nem azért imádod mert teheneitek vannak, hanem mert az ópiátokra mindenki rá tud szokni.
Add el a tejet. Konkrétan a PM betegség sokkal inkább összefügg a gluténnal, de minden autoimmun folyamatokat elősegítő anyaggal vigyázni kéne, így a tejjel is. Saját döntésed hogy mit eszel, a következményeket is vállalod (ez persze nem igaz mert 11 éves vagy).
Legyél tudatosabb, az segíteni fog.
Tápnak igaza van.
Neked meg el kell döntened: egészséges akarsz lenni vagy beteg?
Én a pikkelysömörömtől és 22 kilómtól szabadultam meg eddig a paleónak köszönhetően, eddig úgy néztem ki, mint egy foszladozó hulla. Most már nem.
Nem volt szó orvosok felülbírálásáról. Értelmes és betegségmegelőző táplálkozásról próbáltunk írni.
Lehet agyilag kivagyok már és szó volt.
"Gyógyszer nem gyógyít betegségeket.
Gluténmentes, gabona és tejmentes táplálkozással rendbe jöhet a hormonbetegség, utána ugyan ez a táplálkozás a fogyásban is segíteni fog. Normális ételek a megbetegítő táplálékok helyett!"
El ne hidd ezt a hülyeséget, kedves kérdező! Nekem is 11 évesen lett pajzsmirigy alulműködésem, Hashimoto-betegségnek hívják. Én nagyon vékony voltam a betegségem kezdetéig, de hirtelen nagyon meghíztam, lelassultam, stb. Mindezt úgy, hogy amúgy étvágytalan voltam, nagyon keveset ettem. Miután diagnosztizálták a betegséget, elkezdtem L-Thyroxint szedni. Kellett egy kis idő, mire beállt a hormonszintem, de utána viszonylag könnyen sikerült lefogynom. Fontos, hogy rendesen szedd az előírt tablettákat, nagyon súlyos következményei lehetnek annak, ha nem szeded. A kóros elhízás és a szellemi leépülés elkerülhetetlen, ha nem kezelik a betegséget, de ha rendesen kezelik akkor teljesen tünetmentes leszel, normális testsúllyal. Ameddig nincs rendesen kezelve a betegség és nem állították vissza a hormonszintedet a normálisra, addig bárhogy, bármivel próbálkozol, sajnos nem fogsz tudni lefogyni.
Az előző válaszolóknak pedig üzenem, hogy ez egy autoimmun betegség, a hajlam öröklődik és semmi köze nincs a helytelen táplálkozáshoz, ne írj hülyeségeket olyan dolgokról, amihez nem értesz, főleg ne egy 11 éves gyereknek!!
Persze, az autoimmun betegségek hajlama öröklődik, ÉS KIZÁRÓLAG A SZ.ARUL TÁPLÁLKOZÓ EMBEREK KÖZÖTT, véletlen. Véletlen egy vadászó-gyűjtögető embernek nincs Hashimotója. Biztos genetika.
Nem is a glutén és tejfehérje, az ÁBSZ az oka amik autoimmun betegségeket okoznak, neeeem a hormonfüggő betegségtudatú, gyógyulást már rég elfeledő BETEG az megmondja hogy gyógyíthatatlan autoimmun betegség. Ez igen, na így tényleg nem lehet meggyógyulni. A hormon pótlásával, a BETEGSÉG okának figyelmen kívül hagyásával aztán rohadt sokra lehet menni.
Genetika.. hát hogyne, az ember úgy születik, hogy felemészti a saját pajzsmirigyét. Direkt van így, hogy izgalmasabb legyen a világ.
MI A FENÉÉRT nem a glutént okolod, amikor tipikusan olyan anyag, ami autoimmun PM betegséget okoz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!